Παρασκευή, 27 Μάι, 2022

  • Δημήτρης Πίσκος, πρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας: «Η δημιουργία ενός ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΜΑΝΙΚΟΥ / ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι ένα όνειρο για μας που πρέπει να πραγματοποιήσουμε»
  • Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ (EΡΤ)
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ:Ο νέος νόμος πλαίσιο επιστρέφεται ως απαράδεκτος και αντιδραστικός
  • «Η Ποντικίνα Πικασίνα & Tο Τελευταίο Πορτραίτο»
  • Συναυλία πιάνου
  • Μαθητές του 2ου Δημοτικού Βέροιας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΒέροιας
Δημήτρης Πίσκος, πρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας: «Η δημιουργία ενός ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΡΜΑΝΙΚΟΥ / ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι ένα όνειρο για μας που πρέπει να πραγματοποιήσουμε»1 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ (EΡΤ)2 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ:Ο νέος νόμος πλαίσιο επιστρέφεται ως απαράδεκτος και αντιδραστικός3 «Η Ποντικίνα Πικασίνα & Tο Τελευταίο Πορτραίτο»4 Συναυλία πιάνου5 Μαθητές του 2ου Δημοτικού Βέροιας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΒέροιας 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ψηφιακά «φύκια»

Με το ...κομπολόι που ο εργαζόμενος μετράει «καημούς και αναστεναγμούς» μοιάζει η ψηφιακή κάρτα εργασίας, η εφαρμογή της οποίας ξεκινάει με διθυραμβικές ανακοινώσεις από την κυβέρνηση.Το νέο αυτό μέτρο αποτελεί άλλη μια υλοποίηση του νόμου - έκτρωμα της ΝΔ για τα Εργασιακά. Παρουσιάζεται ως το «μαγικό ελιξίριο», που θα δώσει τάχα «δύνα... Περισσότερα

Για τη νέα Υπουργό Πολιτισμού και τα σχετικά σχόλια στο διαδίκτυο…

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη

του Αλέκου Χατζηκώστα

Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο (ΦΩΤΟ) και την έχει απαθανατίσει να πραγματοποιεί ενεργειακή θεραπεία συζητήθηκε αρκετά στον κυβερνοχώρο. Το pranic healing  είναι ένα σύστημα ενεργειακής θεραπείας που αντιμετωπίζει παθήσεις του σώματος χρησιμοποιώντας το ενεργειακό του πεδίο...

Ας δούμε το βιογραφικό της

Λυδία Κονιόρδου (Υπουργείο Πολιτισμού)
Η Λυδία Κονιόρδου μετείχε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Στις ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος των Οικολόγων Πρασίνων.
Γεννήθηκε το 1953, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1977 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με τις σπουδαίες ερμηνείες της στην αρχαία τραγωδία με το Θεσσαλικό Θέατρο του Κώστα Τσιάνου.
Υπήρξε, μεταξύ άλλων, ιδρυτικό μέλος του «Θεάτρου της Άνοιξης» και σημαίνον στέλεχος του Κέντρου Έρευνας - Πρακτικών Εφαρμογών του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος «Δεσμοί», της Ασπασίας Παπαθανασίου. Έχει διατελέσει καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Βόλου. Εκτός από την μεγάλη θεατρική δράση της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Λυδία Κονιόρδου έχει επίσης πλούσιο διδακτικό έργο σε ιδιωτικές σχολές και στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς επίσης και στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Έχει βραβευθεί για τις ερμηνείες της, αλλά και την συνολική προσφορά της στο αρχαίο ελληνικό δράμα.

Η επίμαχη μέθοδος/Διαβάζοντας από διάφορα site

“Το Pranic Healing αποτελεί την πιο σύγχρονη, «θαυματουργή» μορφή ενεργειακής θεραπείας. Χωρίς καμία επαφή ο θεραπευτής καθαρίζει το ενεργειακό σώμα του ατόμου που θεραπεύει και ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού ν' αυτοθεραπεύεται, επιταχύνοντας θεαματικά τον χρόνο ίασης. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες σχεδόν τις παθήσεις (φυσικές ή ψυχικές), αφού πρόκειται για τη μόνη τεχνική με ξεχωριστά πρωτόκολλα θεραπείας για κάθε πάθηση.

Τι είναι το Pranic Healing

Tο Pranic Healing είναι ένα ενεργειακό θεραπευτικό σύστημα, που έφτιαξε ο Grand Master Choa Kok Sui, μέσα από τη μελέτη αρχαίων θεραπευτικών τεχνικών και την εξέλιξή τους προς όφελος θεραπευτή και θεραπευόμενου. Πρόκειται για ένα επαναστατικό και περιεκτικό σύστημα φυσικών θεραπευτικών τεχνικών, το οποίο χρησιμοποιεί την "Prana" (ζωτική ενέργεια) για να θεραπεύσει ή να επιταχύνει τη θεραπεία σε διάφορες ασθένειες.

Πως λειτουργεί

Ένα μπλοκάρισμα της ενέργειας (Prana) μπορεί να εκφραστεί ως ασθένεια στο φυσικό ή το ψυχικό μας σώμα. Με το Pranic Healing, βρίσκουμε και αποκαθιστούμε τέτοια μπλοκαρίσματα. Χρησιμοποιώντας μία μεθοδολογία "χωρίς επαφή", το Pranic Healing επιφέρει τέτοιες βιοχημικές αλλαγές ώστε να επιταχύνει την ικανότητα του σώματος να αποτρέπει, ανακουφίζει και να θεραπεύει ένα ολόκληρο φάσμα φυσικών, συναισθηματικών και νοητικών ασθενειών.

Ποιος μπορεί να γίνει Pranic Healer

Οποιοδήποτε σχετικά υγιές άτομο με μία μέση νοημοσύνη, ικανότητα να συγκεντρώνεται, ανοικτό νου με διάκριση και επιμονή…”

Η ουσία

Δεν είναι ο μόνος (μόνη) υπουργός, βουλευτής κ.α που διακατέχεται από ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Άλλωστε οι φορείς (πολιτικοί κ.α) της αστικής τάξης, έχοντας ως βάση την αστική ιδεολογία- είναι κατά βάση- οπαδοί (συνήθως) του πολύμορφου αναρθολογισμού. Ας δούμε για παράδειγμα τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην εκκλησία, την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Αγιο Ορος κ.α. Επομένως καμία έκπληξη . Οσο γι’αυτούς που λένε και σωστά ότι όλα αυτά είναι ασυμβίβαστα με την αριστερά «ξεχνούν» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά, αλλά έχει μετατραπεί σε κόμμα αστικής διαχείρισης. Επομένως θα κριθεί και η συγκεκριμένη υπουργός πρώτιστα με βάση τη ακολουθούμενη πολιτική και στο συγκεκριμένο υπουργείο και όχι φυσικά με το προηγούμενο καλλιτεχνικό της έργο ή τις «προσωπικές» της απόψεις…

Πάντως τα σχετικά με τον πολιτισμό πιστεύω της εξέθεσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών: «Υπάρχει μια σκληρή πραγματικότητα: δεν υπάρχουν χρήματα. Ωστόσο, μπορούν να γίνουν πράγματα σε επίπεδο υποδομής, οργάνωσης και σύνδεσης επιμέρους φορέων ώστε να υπάρχει συνεργασία αλληλοσυμπλήρωσης κι όχι να διαφεντεύει ο καθένας το μικρομάγαζό του. Λαμπρό παράδειγμα το ΔΙΑΖΩΜΑ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολιτών, επιχειρηματιών, φορέων, απλών πολιτών. Γιατί δεν κινείται αντιστοίχως και το υπουργείο σε άλλους τομείς; Ομως με την προϋπόθεση ότι αυτά τα χρήματα δεν θα σπαταληθούν, δεν θα χαθούν σε μαύρες τρύπες, δεν θα προωθηθούν έτσι ώστε να μη δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία όπως τα πυροτεχνήματα τύπου ολυμπιακών γκαλά».

Έχει διαβαστεί 345 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-3 μποφόρ

Παρασκευή, 27 Μαϊου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 20 ως 32 °C
Άνεμος Α 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 28 Μαϊου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 32 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2-4 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 528 επισκέπτες και 0 μέλη.