Ούτε μια ώρα απεργία για τα Τέμπη... Αυτή είναι η ντροπιαστική στάση των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ εδώ και δύο χρόνια, που ο λαός «δεν ξεχνά» και βγαίνει στους δρόμους σημαδεύοντας τους ενόχους για το έγκλημα.Υπενθυμίζεται ότι οι δυνάμεις των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που συγκροτούν την πλειοψηφία στη διοίκηση της ΓΣΕΕ, αρνήθηκαν και φέτος να παρθεί απ... Περισσότερα
Έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Υφαντίδου
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Έτοιμη να λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες για δεύτερη φορά στην καριέρα της είναι η Σοφία Υφαντίδου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μπορεί να πέρασε μέρες αγωνίας και αβεβαιότητας, ωστόσο τελικά θα είναι παρούσα στο κορυφαίο γεγονός της τετραετίας, καθώς δέχθηκε πρόσκληση από την IAAF και θα είναι μία από τις 32 αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο έπταθλο.
"Είμαι χαρούμενη για την δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μου, Κώστα Παναγόπουλο, για τη στήριξη και τις ενέργειες που έκανε όλο αυτό το διάστημα της αναμονής. Οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν γεμάτες άγχος και ανησυχία. Τελικά όλα πήγαν καλά", είπε.
Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου πραγματοποίησε πολύ καλό αγώνα στο Αμστερνταμ όπου ήταν όγδοη με 6.025 βαθμούς. Η Υφαντίδου θα πάρει μέρος στην δεύτερη Ολυμπιάδα της καριέρας της, καθώς έχει αγωνιστεί το 2012 στο Λονδίνο.