Παρασκευή, 21 Ιαν, 2022

  • Δήμος Βέροιας: Ανακοίνωση για τη σωστή αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού  ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας
  • ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ: Η Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια στους θανάτους λόγω COVID19
  • ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
  • Διεύθυνση Β'Θμιας Εκπαίδευσης: Κοπή Βασιλόπιτας
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Νέα απεργία στις 25 Γενάρη
  • Σε 170.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στον εφυσυχασμό
Δήμος Βέροιας: Ανακοίνωση για τη σωστή αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού  ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας 1 ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ: Η Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια στους θανάτους λόγω COVID192 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ3 Διεύθυνση Β'Θμιας Εκπαίδευσης: Κοπή Βασιλόπιτας4 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Νέα απεργία στις 25 Γενάρη5 Σε 170.000 υπολογίζονται τα ενεργά κρούσματα, αλλά η κυβέρνηση επιμένει στον εφυσυχασμό6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αφαίμαξη

Αφαίμαξη

Κατά 10,4% μειώθηκε η αγοραστική δύναμη όσων αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, εξαιτίας της ακρίβειας, σύμφωνα με στοιχεία μελετών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η μείωση είναι ακόμα μεγαλύτερη (13,7%) στις περιπτώσεις εργαζομένων με μερική απασχόληση. Είναι φανερό ότι ο συνδυασμός των μισθών πείνας - με ευθύνη όλων διαχρονικά τω... Περισσότερα

Η πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου για το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016»

από Η Άλλη Άποψη

 

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι της Δευτέρας συνέντευξη Τύπου για την διεξαγωγή του 4ου τουρνουά μικρών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» (22-27 Απριλίου) .Παρόντες ήταν  ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Ψωμιάδου, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Κώστας Βιολιτζής, ο Γενικός Γραμματέας του Φιλίππου Βέροιας Παναγιώτης Σαράφης, η Μελίνα Δαμιανίδου από την Μέριμνα για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες καθώς και ο γνωστός ηθοποιός και αθλητής χάντμπολ Γιάννης Αϊβάζης καθώς και παλιές δόξες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ (π.χ Μάντζος, Δομπρής κ.α)

Ο δήμαρχος της Βέροιας τόνισε: «Ο Βριληττός είναι για εμάς τρία διαφορετικά πράγματα. Μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση, που μεγαλώνει, ένα καταξιωμένο διεθνές τουρνουά και ένα κομμάτι αθλητικού τουρισμού για την Βέροια. Ένα τουρνουά που φέρνει κόσμο στην πόλη. Επίσης ο Βριληττός για εμάς σημαίνει εξωστρέφεια. Δείχνουμε την πόλη σε ξένο κόσμο, γνωρίζουν την Βέροια και μαθαίνουν την ιστορία μας. Πέρσι είπαμε ότι θέλουμε να γίνει θεσμός. Φέτος μιλάμε για ένα πανευρωπαϊκό θεσμό και εύχομαι να έχουμε ομάδες και από άλλες ηπείρους. Η οργάνωση θα είναι άψογη και καλύτερη από πέρσι. Θα φύγουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις».

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής πρώην δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου υπογράμμισε:

Με εμφανή συγκίνηση « Πρόκειται για κάτι το σημαντικό, που θα δώσει χαρά και αναμνήσεις σε παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα γίνει. Δεν είναι ένα καθαρά αγωνιστικό τουρνουά. Έχει και άλλες προεκτάσεις. Ο Βριληττός έχει και κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν επίσης η ψυχαγωγία και η επιμόρφωση. Εδώ είναι η Μέκκα του Ελληνικού χάντμπολ. Το άθλημα κράτησε τα παιδιά μας σε σωστό δρόμο». Επίσης η πρώην δήμαρχος ανέφερε ότι θα γίνουν ακόμη τρία διεθνή σεμινάρια για προπονητές και παρατηρητές. Σημείωσε ακόμη φέτος η διοργάνωση θα συνεργαστεί με το Κέντρο Μέριμνας του δήμου Βέροιας.  Ακόμη τόνισε ότι θεωρεί συγκινητικό να προεδρεύει αν και έχει πάψει να είναι αιρετή.

Τεχνοκρατική χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Δημάρχου Βέροιας, ο κ. Βιολιτζής, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας. «Ο δήμαρχος έχει κατανοήσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορούν να φέρουν τέτοιες διοργανώσεις σε μια πόλη. Χάρηκα πολύ με αυτά που άκουσα. Εμείς αντιληφθήκαμε ότι πρέπει να συμμαχήσουμε και να βοηθήσουμε μια τέτοια προσπάθεια. Εμείς ως ομοσπονδία έχουμε πολλά οφέλη από τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες γι αυτό τις ενισχύουμε».

«Είμαστε χαρούμε που ο Βριληττός έμεινε στην Βέροια. Αν δεν ήταν ο Φίλιππος δεν θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε αυτή την διοργάνωση στην Βέροια».

«Νιώθουμε ευτυχείς και ευγνώμονες που η Κατερίνη και ο Δημήτρης μας εμπιστεύονται το όραμά τους. Καλούμε τους φίλους και τις φίλες να έρθουν και να απολαύσουν το θέαμα. Θα είναι παρόντες και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να απολαύσουμε το τουρνουά» είπε ο Γενικός Γραμματέας του Φιλίππου Παναγιώτης Σαράφης.

Η αντιπρόεδρος της διοργάνωσης Κατερίνα Ψωμιάδου τόνισε: «Είναι δύσκολο να διοργανώνεις μια τέτοια εκδήλωση διότι κάθε χρόνο ο κόσμος περιμένει κάτι καλύτερο από πέρσι. Η ζεστή αγκαλιά της Βέροιας παραμένει ανοιχτή. Με τον αθλητικό τουρισμό μια πόλη μπορεί να έχει πολλά οφέλη. Ο Βριληττός στηρίζει τις μικρές ηλικίες και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να χτίσουμε τη νέα γενιά. Επίσης φέτος θα στηρίξουμε το ΚΕΜΑΕΔ με πώληση επετειακών χρωματιστών βραχιολιών. Κάθε χρόνια αυξάνονται οι ομάδες. Πέρσι είχαμε 18, φέτος 22. Επίσης φέτος θα συμμετάσχουν οι παλαίμαχοι, ενώ θα διοργανωθεί έκθεση με εκθέματα του Φιλίππου Βέροιας. Φέτος θα συμμετάσχουν οι εθνικές Ελλάδος, Κύπρου, Σερβίας, Ουγγαρίας, Κροατίας». Επίσης θα συμμετάσχει η Παρί Σεν Ζερμέν από την Γαλλία αλλά και ομάδες από Σερβία, Ισραήλ.

Ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε την χαρά του που βρίσκεται στην Βέροια και που συμμετέχει στην διοργάνωση. "Είναι πολύ μεγάλο πράγματα να προσφέρεις και αυτό που κάνεις ο Βριλλητός είναι πολύ σημαντικό".

Τέλος η διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου χαιρέτησε με ικανοποίηση την πρόταση του Βριληττού να συμπεριλάβει και τα παιδιά της Μέριμνας, μίλησε για την σημασία αυτής της πρωτοβουλίας, μίλησε για την αναπηρία και ευχήθηκε υγεία σε όλα τα παιδιά.

Να σημειώσουμε ότι η σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής

Πρόεδρος: Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη Χαρούλα

Αντιπρόεδρος: Ψωμιάδου Κατερίνα

Διευθύνων Σύμβουλος: Κοτσιώνης Δημήτρης

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Κοτσιώνη Γεωργία

Συντονιστής ομάδων εξωτερικού: Στράνιτς Μπράνισλαβ

Συντονιστής ομάδων εσωτερικού: Πρωτογέρης Ηλίας

Υπεύθυνη Πολιτιστικού τομέα:  Ψωμιάδου Μαρίνα

Υπεύθυνος Κοινωνικού τομέα: Αϊβάζης Γιάννης

Υπεύθυνη Ελεθοντών: Παπαδοπούλου Νόπη

Υπεύθυνος Επικοινωνίας και ΜΜΕ: Χατζηδημητρίου Κωνσταντίνος

Υπεύθυνοι Μάρκετινγκ: Σαββίδης Σάκης, Κοντσίδης Δημήτρης

Μέλη: Κοτσιώνη Μαρίνα, Κούκης Χαράλαμπος, Λαζαρίδου Μάγδα, Βούλγαρης Κωνσταντίνος, Περισυνάκης Γιώργος, Ψωμιάδης Άκης

 

 

 

 

Έχει διαβαστεί 330 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 8 °C
Άνεμος ΔΒΔ 3-5 μποφόρ

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου

Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Κυρίως συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία -4 ως 9 °C
Άνεμος Α 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία -2 ως 4 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 206 επισκέπτες και 1 μέλος.