Τρίτη, 16 Αύγ, 2022

• Διήμερο ποντιακό γλέντι στην Αλεξάνδρεια
  • Χρυσό μετάλλιο για τον Μ. Τεντόγλου
  • Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Παρέμβαση Παυλόπουλου με σαφή μηνύματα για τις ευθύνες Μητσοτάκη
  • Λήγει αύριο η προθεσμία για τις αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
  • Η παράσταση Catch (19)22 στον Αύλειο χώρο Βασιλικών Τάφων, στην Βεργίνα
  • Νέα έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης 08/08 έως 14/08/2022
Διήμερο ποντιακό γλέντι στην Αλεξάνδρεια1 Χρυσό μετάλλιο για τον Μ. Τεντόγλου2 Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Παρέμβαση Παυλόπουλου με σαφή μηνύματα για τις ευθύνες Μητσοτάκη3 Λήγει αύριο η προθεσμία για τις αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς4 Η παράσταση Catch (19)22 στον Αύλειο χώρο Βασιλικών Τάφων, στην Βεργίνα5 Νέα έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης 08/08 έως 14/08/20226

Και τα εγκαίνια;

Σε σχετικό ρεπορτάζ διαβάζουμε:"Ανήμερα της Παναγίας η Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ.Μίνα Γκάγκα επισκεύθηκε το Νοσοκομείο Βέροιας, αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ασθενείς και συνοδούς στο Τμήμα Επειγόντων , στη Χειρουργική Κλινική, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στη ΜΕΘ.Ο διοικητής του Νοσοκο... Περισσότερα

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι αθλητές: Κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων παικτών βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο για τη διακοπή των πρωταθλημάτων

Σήμα κινδύνου για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα εκπέμπουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι αθλητών του βόλεϊ (ΠΑΣΑΠ), της υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) και του χάντμπολ (ΠΣΑΧ). Η απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων των κορυφαίων κατηγοριών στα εν λόγω αθλήματα οδηγεί σε «στραγγαλισμό» τους αθλητές, επισημαίνουν οι σύνδεσμοι και ζητούν άμεση λύση προκειμένου να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις ή έστω οι προπονήσεις των σωματείων.

Στην κοινή ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων ότι σύσσωμη η κοινότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ένωσε τις δυνάμεις της, έβαλε πλάτη και έστειλε το μήνυμα για τη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

«Η νέα διακοπή όμως στα πρωταθλήματα επιπέδου Α1 στα ερασιτεχνικά αθλήματα», συνεχίζουν, «δημιουργεί ένα τεράστιο κλίμα αβεβαιότητας για το επαγγελματικό μέλλον δεκάδων αθλητών, ενώ θέτει εν αμφιβόλω τις επιδόσεις των Εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εκπέμπει "SOS" και οι αθλητές του κρέμονται από τις αποφάσεις των αρμοδίων, καθώς με την ισχύουσα κατάσταση οδεύουν προς μαζικό "στραγγαλισμό". Ζητούμε να βρεθεί άμεσα μία λύση προκειμένου να μπορέσουν οι αθλητές είτε να αγωνιστούν είτε να προπονούνται, ώστε να μη μείνουν ξανά σε περίοδο απραξίας, ενώ παράλληλα να μπορέσουν τα αθλητικά σωματεία να διατηρήσουν τη λειτουργία τους».

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Κυρίως καθαρός