Πέμπτη, 13 Ιούν, 2024

• ΣΥΡΙΖΑ: Φουντώνει ο καυγάς με επίδικο την επανάκτηση της ικανότητας χειραγώγησης του λαού
  • ΠΑΣΟΚ: Μαλλιά κουβάρια μετά το αρνητικό αποτέλεσμα
  • Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Απεξάρτησης
  • ΝΑΟΥΣΑ: Με παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων σταμάτησαν εργασίας εν μέσω καύσωνα
  • Ατελείωτος κατήφορος
  • Συνέχιση των δολοφονικών ισραηλινών επιθέσεων αμέσως μετά το ψήφισμα του ΟΗΕ
ΣΥΡΙΖΑ: Φουντώνει ο καυγάς με επίδικο την επανάκτηση της ικανότητας χειραγώγησης του λαού1 ΠΑΣΟΚ: Μαλλιά κουβάρια μετά το αρνητικό αποτέλεσμα2 Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και Απεξάρτησης3 ΝΑΟΥΣΑ: Με παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων σταμάτησαν εργασίας εν μέσω καύσωνα4 Ατελείωτος κατήφορος 5 Συνέχιση των δολοφονικών ισραηλινών επιθέσεων αμέσως μετά το ψήφισμα του ΟΗΕ6

Δεν αλλάζει έτσι η κατάσταση...

Τεράστια προβολή γνωρίζει τις τελευταίες μέρες και στη χώρα μας ο «YouTuber» από την Κύπρο που κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής ως «ανεξάρτητος» υποψήφιος, και μάλιστα τρίτος στη σειρά, πίσω από το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ. Αυτό που προβάλλεται τώρα είναι η δύναμη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, στα οποία ο ίδιος διαπρέπει (και κονομάει...) σ... Περισσότερα

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι αθλητές: Κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων παικτών βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο για τη διακοπή των πρωταθλημάτων

Σήμα κινδύνου για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα εκπέμπουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι αθλητών του βόλεϊ (ΠΑΣΑΠ), της υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) και του χάντμπολ (ΠΣΑΧ). Η απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων των κορυφαίων κατηγοριών στα εν λόγω αθλήματα οδηγεί σε «στραγγαλισμό» τους αθλητές, επισημαίνουν οι σύνδεσμοι και ζητούν άμεση λύση προκειμένου να ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις ή έστω οι προπονήσεις των σωματείων.

Στην κοινή ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων ότι σύσσωμη η κοινότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ένωσε τις δυνάμεις της, έβαλε πλάτη και έστειλε το μήνυμα για τη μάχη κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

«Η νέα διακοπή όμως στα πρωταθλήματα επιπέδου Α1 στα ερασιτεχνικά αθλήματα», συνεχίζουν, «δημιουργεί ένα τεράστιο κλίμα αβεβαιότητας για το επαγγελματικό μέλλον δεκάδων αθλητών, ενώ θέτει εν αμφιβόλω τις επιδόσεις των Εθνικών μας ομάδων ανδρών και γυναικών. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εκπέμπει "SOS" και οι αθλητές του κρέμονται από τις αποφάσεις των αρμοδίων, καθώς με την ισχύουσα κατάσταση οδεύουν προς μαζικό "στραγγαλισμό". Ζητούμε να βρεθεί άμεσα μία λύση προκειμένου να μπορέσουν οι αθλητές είτε να αγωνιστούν είτε να προπονούνται, ώστε να μη μείνουν ξανά σε περίοδο απραξίας, ενώ παράλληλα να μπορέσουν τα αθλητικά σωματεία να διατηρήσουν τη λειτουργία τους».

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

Ημερολόγιο