Τετάρτη, 26 Ιαν, 2022

• Κορυφή του παγόβουνου
  • ΔΝΤ: Προβλέπει επιβράδυνση της καπιταλιστικής ανάπτυξης και υψηλό πληθωρισμό το 2022
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 25/1
  • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Οι υπουργοί να αναζητήσουν ευθύνες στην πολιτική που παραδίδει την προστασία του λαού στα επιχειρηματικά συμφέροντα
  • Το ίδιο κράτος
  • Άγγελος Τόλκας : «Μια κυβέρνηση που δημιουργεί μόνιμα κρίσεις. Μόνη λύση να φύγουν. Είναι ζήτημα ζωής.»
Κορυφή του παγόβουνου1 ΔΝΤ: Προβλέπει επιβράδυνση της καπιταλιστικής ανάπτυξης και υψηλό πληθωρισμό το 20222 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 25/13 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Οι υπουργοί να αναζητήσουν ευθύνες στην πολιτική που παραδίδει την προστασία του λαού στα επιχειρηματικά συμφέροντα4 Το ίδιο κράτος5 Άγγελος Τόλκας : «Μια κυβέρνηση που δημιουργεί μόνιμα κρίσεις. Μόνη λύση να φύγουν. Είναι ζήτημα ζωής.»6

Η επόμενη μέρα

Εικόνες χάους και καταστροφής είναι το σκηνικό που άφησε πίσω του ο χιονιάς στην Αττική. Για μια ακόμα φορά οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, ακόμα και λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο, έγιναν μάρτυρες της επιλεκτικής ανικανότητας του κράτους να προστατέψει την περιουσία, ακόμα και τη ζωή τους από ένα προβλεπόμενο καιρικό φαινόμενο, που... Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ έχει ήδη ανακοινώσει ότι το 21ο Συνέδριο του Κόμματος θα διεξαχθεί από τις 24 ως τις 27 Ιουνίου 2021.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 7.30μμ, στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του 21ου Συνεδρίου. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και θα ακολουθήσει διεθνιστικό μουσικό πολυθέαμα. (Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις και θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα.)

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στις 9.00π.μ οι εργασίες του 21ου Συνεδρίου θα συνεχιστούν στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου.

Τα θέματα του Συνεδρίου με βάση το καταστατικό του κόμματος είναι τα εξής:

α) Ο απολογισμός δράσης της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ο προς το 21ο Συνέδριο, οι βασικές εκτιμήσεις για τις διεθνείς και εγχώριες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις της περιόδου, η κατάσταση του εργατικού - λαϊκού κινήματος και τα καθήκοντα του Κόμματος έως το 22ο Συνέδριο.

β) Η εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Στο 21ο Συνέδριο, όπως έγινε και σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες που προηγήθηκαν, θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προστασίας εξαιτίας της πανδημίας.

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Μερική συννεφιά
Θερμοκρασία -3 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου

Θερμοκρασία -1 ως 7 °C
Άνεμος Β 1-3 μποφόρ

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Άνεμος ΑΝΑ 1-3 μποφόρ

Έχουμε online 614 επισκέπτες και 1 μέλος.