Δευτέρα, 22 Απρ, 2024

  • Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά
  • Υπερπροβολή
  • «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως
  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας
  • Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας
  • Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά1 Υπερπροβολή 2 «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως3 Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας4 Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας5 Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τελικά σε ποιους δίνει λεφτά η Ε.Ε;

Του Αλέκου Χατζηκώστα Για μία ακόμη φορά ενόψει ευρωεκλογών από μια σειρά κόμματα που ζητούν τη ψήφο μας αναπαράγεται το ουσιαστικά χρεοκοπημένο επιχείρημα για τα λεφτά που μας δίνει η Ε.Ε και του τι θα γινόμασταν αν δεν υπήρχαν. Η ιστορία κρατά δεκαετίες από εκείνη τη περίοδο πριν την ένταξη στη τότε ΕΟΚ που μας έταζαν ότι «θα τρ... Περισσότερα

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα για τους ταξιδιώτες από την Κίνα

από Η Άλλη Άποψη
Ανακοινώθηκαν τα μέτρα για τους ταξιδιώτες από την Κίνα

Τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού που θα εφαρμοστούν στη χώρα μας, για τους ταξιδιώτες από την Κίνα, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. 

Συγκεκριμένα, θα είναι υποχρεωτική η επίδειξη αρνητικού τεστ για όλους τους ταξιδιώτες των απευθείας πτήσεων από την Κίνα, 48 ώρες πριν την αναχώρησή τους.

Επίσης, θα υπάρχει γονιδιωματική επιτήρηση σε λύματα αεροπλάνων που αφορούν απευθείας πτήσεις από την Κίνα και σε αστικά λύματα του Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και ενίσχυση της γονιδιωματικής επιτήρησης στην κοινότητα για την έγκαιρη ανίχνευση τυχόν νέων παραλλαγών.

Ακόμη, γίνεται σύσταση για χρήση μάσκας υψηλής προστασίας στους επιβάτες διεθνών πτήσεων με προορισμό τη χώρα μας, οι οποίοι έχουν αρχικό προορισμό την Κίνα. Γενικότερα, διατυπώνεται σύσταση για χρήση μάσκας στους χώρους των αεροδρομίων για όλους τους ταξιδιώτες ανεξαρτήτως προορισμού, το προσωπικό  και τους εργαζόμενους στις αεροπορικές εταιρείες.

Για τον εμβολιασμό, επανέρχεται η σύσταση με έμφαση στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για το βασικό σχήμα και για αναμνηστικές δόσεις, αλλά πέραν αυτών κανένα ουσιαστικό μέτρο και κυρίως καμία προετοιμασία του αποδεκατισμένου από τα προηγούμενα κύματα συστήματος Υγείας. 


Έχει διαβαστεί 798 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 240 επισκέπτες και 0 μέλη.