Κυριακή, 01 Αύγ, 2021

  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 1/8
  • Ουραγοί…
  • ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Στο ξέσπασμα του Θ. Ιακωβίδη αποτυπώνεται η πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία αθλητών και αθλητριών
  • Κάποτε και τώρα...
  • Ενημέρωση για δωρεάν rapid tests στη Νάουσα από τον ΕΟΔΥ
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 653)
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 1/81 Ουραγοί…2 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Στο ξέσπασμα του Θ. Ιακωβίδη αποτυπώνεται η πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία αθλητών και αθλητριών3 Κάποτε και τώρα...4 Ενημέρωση για δωρεάν rapid tests στη Νάουσα από τον ΕΟΔΥ5 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 653)6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αύξηση 300% καμένων εκτάσεων και 160% δασικών πυρκαγιών το 2021, μέχρι στιγμής!

Η χώρα καίγεται και η “επιφυλακή του κρατικού μηχανισμού” δεν αρκεί για να αντιμετωπίσει τη πύρινη λαίλαπα. Η Ελλάδα βιώνει το χειρότερο εξάμηνο καταστροφών από πυρκαγιές κι αυτό δεν είναι δημοσιογραφική εκτίμηση ή κριτική της αντιπολίτευσης. Είναι επιστημονική διαπίστωση που υποστηρίζεται από στοιχεία. Γι΄ αυτή τη τεράστια καταστρ... Περισσότερα

Δήλωση Μ.Μπόλαρη για την 25 Μαΐου, Κυριακή των ευρωεκλογών και δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών

από Η Άλλη Άποψη
Δήλωση Μ.Μπόλαρη για την 25 Μαΐου, Κυριακή των ευρωεκλογών και δεύτερη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών

Την πρώτη Κυριακή, 18 Μαΐου, οι πολίτες της Κ.Μακεδονίας  μας έδωσαν εντολή να συνεχίσουμε τον αγώνα μας από τη θέση της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας.

Πολύ σημαντικότερο είναι το μήνυμά τους για τη συνέχιση της αναγεννητικής, δημιουργικής  μας προσπάθειας στην ανασυγκρότηση και ανάταξη του ελληνικού δημοκρατικού σοσιαλιστικού χώρου.

Θα τιμήσουμε την εντολή, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με ευθύνη και συνέπεια και στα δύο μέτωπα, τηρώντας τις προτεραιότητες των εξελίξεων και των αναγκαιοτήτων.

Την Κυριακή, 25 Μαΐου οι δύο συνδυασμοί  που αναμετρώνται για την Διοίκηση της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας προέρχονται από την ίδια παράταξη, στήριξαν και στηρίζουν  τις ίδιες πολιτικές ύφεσης, λιτότητας, ανεργίας, κοινωνικής αποδόμησης. Γι’ αυτό δηλώσαμε ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι θετικό για το θεσμό, την κοινωνία και τις πραγματικές της ανάγκες.

Δεν έχουμε δίλημμα, αλλά και δεν επιθυμούμε να καταμετρηθούμε σωρηδόν με τις δυνάμεις της ''Χρυσής Αυγής''.

'Όμως την Κυριακή 25 Μαΐου, ακόμα πιο σοβαρή και πιο  σημαντική είναι η μάχη των ευρωεκλογών.

Με το πρόγραμμά μας, τις θέσεις μας και τις αρχές μας είμαστε αντίθετοι με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική  και τα καταστροφικά της αποτελέσματα στην οικονομία, την παραγωγή, την κοινωνία.

Η κυβέρνηση γυρνώντας δεκαετίες πίσω, έχει σαν κεντρικό σύνθημα σε αυτές τις εκλογές την σταθερότητα στη χώρα. Προσπαθεί να φοβίσει τους Έλληνες πολίτες. Εμείς λέμε ότι η αυτή η «σταθερότητα»,  της ανθρωπιστικής κρίσης, της ύφεσης, της ανεργίας και της μετανάστευσης των παιδιών μας στο εξωτερικό είναι η απόλυτη αστάθεια και πρέπει να καταδικαστεί!

Η πολιτική λιτότητας και η γραμμή του σκληρού ευρώ που αποφασίστηκε από την κρατούσα γερμανική ελίτ, είναι πολιτική που συμφέρει μόνο τη Γερμανία και της προσφέρει σώρευση πλεονάσματος. Διαλύει τις οικονομίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών και θέτει έτσι σε κίνδυνο την ίδια την ευρωπαϊκή συνοχή.

Πρέπει η πολιτική αυτή  και οι κυβερνητικές δυνάμεις που την εκφράζουν και την εκπροσωπούν, να ηττηθούν! Πρέπει να σταλεί ένα  ισχυρό μήνυμα απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της συγκυβέρνησης και τον δεσποτισμό της κ. Μέρκελ.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες, τους συμπολίτες μας Μακεδόνες, να  επιλέξουν θετικά προοδευτικές δυνάμεις που με συνέργειες αγωνίζονται για δημοκρατική, αναπτυξιακή, εναλλακτική διέξοδο από την κρίση. Οφείλουμε να προτάξουμε ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης και να αγωνιστούμε για την Ενωμένη Ευρώπη των λαών. Με επίγνωση της ευθύνης που μας επωμίζει η πολιτική, ιστορική και πολιτισμική πορεία της Ρωμιοσύνης.

Η 26η Μαΐου, με την ετυμηγορία του λαού,  μπορεί να είναι μια άλλη μέρα, μια μέρα εκκίνησης διαδικασιών αναγέννησης στο δημοκρατικό χώρο και ελπίδας για την πατρίδα μας.

 

Έχει διαβαστεί 398 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καθαρός
Καθαρός
Θερμοκρασία 27 °C
Άνεμος ΝΝΔ 2-3 μποφόρ

Δευτέρα, 02 Αυγούστου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 30 ως 41 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-4 μποφόρ

Τρίτη, 03 Αυγούστου

Ζέστη
Ζέστη
Θερμοκρασία 29 ως 39 °C
Άνεμος ΒΔ 2-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 255 επισκέπτες και 0 μέλη.