Τετάρτη, 15 Ιαν, 2025

  • ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η φασιστική δράση με μαρτυρία πρώην μέλους της
  • Οι ...αξίες της Δύσης
  • ΚΚΕ:Εκδήλωση για τον εργάσιμο χρόνο
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Ο ΠτΔ λειτουργεί ως θεματοφύλακας της κυρίαρχης πολιτικής και επικυρώνει όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ  : Νέες αντιδραστικές αλλαγές και κόφτες στο επίδομα ανεργίας
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ  : Για τις αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στα Πειθαρχικά Συμβούλια
ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Η φασιστική δράση με μαρτυρία πρώην μέλους της1 Οι ...αξίες της Δύσης2 ΚΚΕ:Εκδήλωση για τον εργάσιμο χρόνο3 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Ο ΠτΔ λειτουργεί ως θεματοφύλακας της κυρίαρχης πολιτικής και επικυρώνει όλες τις αντιλαϊκές αποφάσεις4 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ  : Νέες αντιδραστικές αλλαγές και κόφτες στο επίδομα ανεργίας5 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ  : Για τις αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στα Πειθαρχικά Συμβούλια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οπου φύγει φύγει

Οπου φύγει φύγει

Διπλάσιες ήταν τελικά οι παραιτήσεις στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού το 2024 σε σχέση με το 2023, φτάνοντας τις 291, περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Πρόκειται για ένα ακόμα «ρεκόρ», την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση και το ΥΠΕΘΑ «τρέχουν» την «Ατζέντα 2030» για τις Ένοπλες Δυνάμεις.Δεν είναι τυχαίο ότι το κύμα των παραιτήσεων κλιμακώνετ... Περισσότερα

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΣΕΑ: Η Ελλάδα θα «προσαρμόσει τη στάση της» στο προσφυγικό αναμένοντας την «δημοκρατική ομαλότητα» από τους τζιχαντιστές!

από Η Άλλη Άποψη
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΣΕΑ: Η Ελλάδα θα «προσαρμόσει τη στάση της» στο προσφυγικό αναμένοντας την «δημοκρατική ομαλότητα» από τους τζιχαντιστές!

Συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από τον Παύλο Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε επισκόπηση των τελευταίων εξελίξεων στη Συρία και αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι που αφορούν την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, ύστερα από την επιβολή των τζιχαντιστών στη διακυβέρνηση της Συρίας και τις επεμβάσεις των ΗΠΑ-Τουρκίας-Ισραήλ. 

Όπως είπε «Η Ελλάδα υποστηρίζει την ενότητα, την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Συρίας και ένα συμπεριληπτικό μέλλον που θα διασφαλίζει όλες τις θρησκευτικές μειονότητες.

Η επιστροφή στη δημοκρατική ομαλότητα θα πρέπει να σημάνει το τέλος των προσφυγικών ροών και να ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή των Σύρων προσφύγων στις εστίες τους.

Η Ελλάδα σταθμίζει όλες τις εξελίξεις. Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην περιοχή, τα οποία είναι δυναμικά, και προσαρμόζει τη στάση της στο Μεταναστευτικό/ Προσφυγικό στα εκάστοτε νέα δεδομένα, στο πλαίσιο και των αποφάσεων των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Η ξετσιπωσιά τους δεν έχει τέλος.

Αφού σύμφωνα με την απάνθρωπη πολιτική της ΕΕ για τους μετανάστες και πρόσφυγες στοιβάζουν σε φυλακές ψυχών ανθρώπους που έφυγαν από τις χώρες τους από τις βόμβες που οι ίδιοι έριχναν και από μια «διαμάχη» στη Συρία, που διεξάγεται όλα αυτά τα χρόνια στην πολύπαθη χώρα στο πλαίσιο των σφοδρών ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, τώρα λένε πως αναμένουν την «δημοκρατική ομαλότητα» από τους τζιχαντιστές! 

Ούτως ή άλλως όπως συνεχώς αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες έχουν «παγώσει μέχρι νεωτέρας» οι επιδόσεις αποφάσεων ασύλου σε Σύρους που βρίσκονται ήδη σε ελληνικές προσφυγικές δομές με το πρόσχημα πως αυτοί πλέον μπορεί να θέλουν να γυρίσουν πίσω στη Συρία. 


Έχει διαβαστεί 639 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 942 επισκέπτες και 0 μέλη.