Τι κάνουν η ελληνική φρεγάτα και τα πολεμικά αεροσκάφη στην Κύπρο; Τι σηματοδοτεί η χτεσινή τριμερής Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη - Μακρόν, με φόντο τα στρατιωτικά ελικόπτερα;Πίσω από τους γελοίους φανφαρονισμούς για την προστασία τάχα του κυπριακού ελληνισμού και τον πατριωτικό μανδύα με τον οποίο η κυβέρνηση ντύνει στρατηγικούς σχεδιασμ... Περισσότερα
ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΔΟΛΟΦΟΝΟ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ: Όλοι σήμερα στα συλλαλητήρια!
από Η Άλλη Άποψη
Σε Βέροια 8μ.μ στην πλατεία Δημαρχείου σε Νάουσα 8μ.μ στη πλατεία με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας
Η δολοφονική επιχείρηση του κράτους - δολοφόνου Ισραήλ για την πλήρη κατοχή στη Γάζα σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Τώρα είναι η ώρα ο ελληνικός λαός να βροντοφωνάξει ακόμα πιο δυνατά:Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης - Καμία στήριξη στο κράτος - δολοφόνο!
Το ΠΑΜΕ απαιτείνα σταματήσει η επιχείρηση πλήρους κατοχής στη Γάζα, να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαούκαι σημειώνει:
«Το ΠΑΜΕ, τα εργατικά σωματεία – Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες καταγγέλλουμε την έναρξη της νέας δολοφονικής επιχείρησης του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ όπου ετοιμάζεται να αποτελειώσει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Η απόφαση για τη νέα επέμβαση με επιστράτευση 60.000 εφέδρων έρχεται να κλιμακώσει τη δολοφονία αμάχων, χιλιάδων παιδιών και γυναικών με στόχο την πλήρη κατάληψη της Γάζας, την επέκταση του εποικισμού, τον πλήρη αφανισμό του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης που παλεύει για το δικαίωμα στην ανεξαρτησία του. Κανένας πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το "κάλπικο" επιχείρημα της "αυτοάμυνας" του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ.
Τα ιμπεριαλιστικά κράτη και οι κυβερνήσεις στη Γαλλία, τη Βρετανία, την Ιταλία κ.α. υποκρίνονται υποστηρίζοντας δήθεν τους Παλαιστίνιους με τη δημιουργία δύο κρατών. Με το ένα χέρι στηρίζουν τη γενοκτονία, τη σφαγή που γίνεται και με το άλλο ζητάνε την παράδοση επί της ουσίας του Παλαιστινιακού λαού στο Ισραήλ και τα σχέδιά του. Ένα βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των Παλαιστινίων. Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει τη στήριξη στο κράτος-δολοφόνο, συμμετέχει ενεργά μέσω του σχεδίου "Aspides", συνεχίζει την οικονομική – πολιτική και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ.
Οι εξελίξεις αυτές δεν μπορεί να αφήσουν κανέναν εργαζόμενο στην αδράνεια. Την Κυριακή ο λαός πρέπει να γεμίσει το Σύνταγμα! Καμία θυσία για τα γεράκια του πολέμου! Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη Λευτεριά!».