Τετάρτη, 15 Απρ, 2026

  • Παρουσίαση βιβλίου στις 21/4 στη Βέροια
  • 11η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΦΗΒΩΝ
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: Ψάχνει συμβιβασμούς για «μείωση του κόστους της Ενέργειας»
  • ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: Σενάρια για «ακραίες συνθήκες» στην παγκόσμια οικονομία
  • Παρακώλυση
  • Περίπατος βιβλίου 2026 με τον κ. Δημητράκη και το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο
Παρουσίαση βιβλίου στις 21/4 στη Βέροια1 11η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΦΗΒΩΝ2 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: Ψάχνει συμβιβασμούς για «μείωση του κόστους της Ενέργειας»3 ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: Σενάρια για «ακραίες συνθήκες» στην παγκόσμια οικονομία4 Παρακώλυση5 Περίπατος βιβλίου 2026 με τον κ. Δημητράκη και το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύο κόσμοι

Δύο κόσμοι

Δύο εικόνες είναι αρκετές για να αποτυπώσουν τους δύο κόσμους που συγκρούονται στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, οι εργασίες του οποίου ξεκινούν αύριο στο Ηράκλειο.Από τη μια οι χιλιάδες συνδικαλιστές που εκπροσώπησαν 720 Συνδικάτα στη μεγάλη Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στην Καισαριανή, μεταφέροντας μαχητικά την πλούσια πείρα από τον αγώνα των σωματείων... Περισσότερα

Ξεκινά στα τέλη Νοεμβρίου η καταβολή της κρατικής επιδότησης στους δανειολήπτες του προγράμματος «Γέφυρα»

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Ξεκινά στα τέλη Νοεμβρίου η καταβολή της κρατικής επιδότησης στους δανειολήπτες του προγράμματος «Γέφυρα»

Εγκρίθηκε, σήμερα, το πρόγραμμα «Γέφυρα» της ελληνικής κυβέρνησης από τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Comp). Η έγκριση ανοίγει τον δρόμο για να ξεκινήσει, στα τέλη του μήνα, η καταβολή της κρατικής επιδότησης στους δικαιούχους αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκρινε ότι το ελληνικό καθεστώς, ύψους 665 εκατ. ευρώ, για τη στήριξη ευάλωτων δανειοληπτών που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού συνάδει με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κρατικές ενισχύσεις. Επισήμανε ακόμα ότι το πρόγραμμα «Γέφυρα» εστιάζει στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αλλά επιπλέον καλύπτει και δανειολήπτες με εξυπηρετούμενα δάνεια.

Η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Γέφυρα» ολοκληρώθηκε, με επιτυχία, στις 31 Οκτωβρίου. Ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων ανήλθε στις 160.467. Η επεξεργασία τους βρίσκεται σε εξέλιξη και στα τέλη Νοεμβρίου προγραμματίζεται η πληρωμή σημαντικού αριθμού επιδοτήσεων προς δικαιούχους πολίτες.

Όσοι δανειολήπτες υπέβαλαν αίτηση, μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομικών (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/).

«Ένα σημαντικό βήμα, για να αρχίσει η εκταμίευση πόρων από τον Κρατικό Προϋπολογισμό προς τους πληττόμενους από τον κορονοϊό ευάλωτους δανειολήπτες, έχει, πλέον, πραγματοποιηθεί. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να υλοποιεί πολιτικές με οικονομική αποτελεσματικότητα και κοινωνική δικαιοσύνη» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έχει διαβαστεί 500 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 324 επισκέπτες και 0 μέλη.