Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

 • ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!...
 • Η ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
 • «Πράσινα άλογα» η έγνοια τους για το περιβάλλον και το κλίμα
 • ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ?
 • Κούνια που τους κούναγε
 • Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!...1 Η ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ2 «Πράσινα άλογα» η έγνοια τους για το περιβάλλον και το κλίμα3 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ?4 Κούνια που τους κούναγε5 Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυβέρνηση και προμηθευτές λένε στους καταναλωτές «Διαλέξτε πώς θα χάσετε... »

Στην τελική ευθεία έχει μπει το νέο σύστημα χρεώσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα ισχύσει από την 1η Γενάρη και θα προκαλέσει ένα νέο ...ηλεκτροσόκ σε εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά.Από 1.1.2024, λοιπόν, αλλάζει ο τρόπος τιμολόγησης και όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνει καμία απολύτως μείωση, αλλά επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λ... Περισσότερα

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ζητά από την ΕΕ να αρθούν έως τις 15 Ιούνη οι περιορισμοί στις μετακινήσεις

από Η Άλλη Άποψη
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ζητά από την ΕΕ να αρθούν έως τις 15 Ιούνη οι περιορισμοί στις μετακινήσεις

Άρση έως 15 Ιούνη των περιορισμών για να κινηθεί ο Τουρισμός στην Ελλάδα και οι επιχειρηματικοί όμιλοι που σχετίζονται με τον κλάδο προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στην ΕΕ σύμφωνα με κυβερνητικό έγγραφο που επικαλείται η ιστοσελίδα «Politico».

Το δημοσίευμα σημειώνει πως το έγγραφο που επικαλείται η ιστοσελίδα είναι η πρόταση που έχει καταθέσει στην ΕΕ η ελληνική κυβέρνηση ενόψει της συζήτησης που θα γίνει την Τετάρτη 13 Μάη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στο έγγραφο αναφέρεται πως «στόχος μας είναι η άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις μεταξύ των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως τις 15 Ιουνίου και όπου αυτό είναι εφικτό» και γίνεται λόγος για ενιαία στάση στο θέμα, με την υποσημείωση πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τον κατακερματισμό της ενιαίας αγοράς στην περίπτωση των τουριστικών υπηρεσιών».

Για τους ταξιδιώτες η ελληνική κυβέρνηση προτείνει να γίνονται τεστ τρεις μέρες πριν ταξιδέψουν, ενώ προτείνει ακόμα να μη γίνονται τεστ «για ταξίδια μεταξύ περιοχών... που έχουν δείξει με σαφείς αποδείξεις ότι η κατάσταση του Covid-19 είναι υπό έλεγχο». Κατά την επιστροφή των τουριστών προτείνεται να μην μπαίνουν σε καραντίνα.

Σε ό,τι αφορά τα μέσα μετακίνησης η ελληνική κυβέρνηση προτείνει «είτε πρόκειται για εναέρια είτε οδικά είτε θαλάσσια μέσα μεταφοράς θα πρέπει να ανοίξουν ταυτόχρονα και με τα ανάλογα πρωτόκολλα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις πιο απομακρυσμένες χώρες-μέλη της Ένωσης να μείνουν πίσω». Ειδικά για τις αερομεταφορές το έγγραφο, αναφέρει πως θα πρέπει να συμπληρωθούν «όλες οι θέσεις», θεωρώντας ότι το μέτρο των κενών μεσαίων καθισμάτων θα καθιστούσε οικονομικά ασύμφορες τις πτήσεις για τις αεροπορικές εταιρείες και πως είναι αμφισβητήσιμα τα υγειονομικά πλεονεκτήματα.

Έχει διαβαστεί 281 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 266 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)