Δευτέρα, 02 Αύγ, 2021

• Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 1/8
  • Ουραγοί…
  • ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Στο ξέσπασμα του Θ. Ιακωβίδη αποτυπώνεται η πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία αθλητών και αθλητριών
  • Κάποτε και τώρα...
  • Ενημέρωση για δωρεάν rapid tests στη Νάουσα από τον ΕΟΔΥ
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 653)
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 1/81 Ουραγοί…2 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Στο ξέσπασμα του Θ. Ιακωβίδη αποτυπώνεται η πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία αθλητών και αθλητριών3 Κάποτε και τώρα...4 Ενημέρωση για δωρεάν rapid tests στη Νάουσα από τον ΕΟΔΥ5 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 653)6

Αύξηση 300% καμένων εκτάσεων και 160% δασικών πυρκαγιών το 2021, μέχρι στιγμής!

Η χώρα καίγεται και η “επιφυλακή του κρατικού μηχανισμού” δεν αρκεί για να αντιμετωπίσει τη πύρινη λαίλαπα. Η Ελλάδα βιώνει το χειρότερο εξάμηνο καταστροφών από πυρκαγιές κι αυτό δεν είναι δημοσιογραφική εκτίμηση ή κριτική της αντιπολίτευσης. Είναι επιστημονική διαπίστωση που υποστηρίζεται από στοιχεία. Γι΄ αυτή τη τεράστια καταστρ... Περισσότερα

ΝΔ: Υποκριτικές ανακοινώσεις για αναστολή των κομματικών της εκδηλώσεων λόγω του κορονοϊού

Την αναστολή των (ούτως ή άλλως ανύπαρκτων) εκδηλώσεών της σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους ανακοίνωσε η ΝΔ λόγω του κορονοϊού. Προκειμένου δε να δημιουργήσει εντυπώσεις προτρέπει και τα άλλα κόμματα «να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες».

Τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει αφήσει απροστάτευτο τον λαό στο όνομα της «επανεκκίνησης» του τουρισμού, που το σύστημα Υγείας παραμένει στα κακά του χάλια και οι επιβάτες στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα ΜΜΜ, η ΝΔ διαφημίζει την κοινωνική «ευθύνη» της, ανακοινώνοντας πως κάνει «ένα βήμα παραπάνω» ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας αναστέλλοντας «οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο».

Δεν παραλείπει, μάλιστα, να κάνει και «συστάσεις» ότι «το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες».

Σε περίπτωση που η ΝΔ ...δεν το γνωρίζει, θα πρέπει να ξέρει ότι στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ τηρούνται και με το παραπάνω τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σε αντίθεση με το καθεστώς που επικρατεί σε μια σειρά χώρους, με ευθύνη της ίδιας της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η ΝΔ πρέπει να αφήσει την υποκρισία και η κυβέρνηση να φροντίσει να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα όπου απαιτείται, π.χ. Μεταφορές, Τουρισμός, Νοσοκομεία, με έκτακτες προσλήψεις προσωπικού και όχι να ανακαλεί άρον - άρον τους εργαζόμενους στα Μέσα Μεταφοράς από τις καλοκαιρινές τους άδειες, για να καλύψουν τα τεράστια κενά που υπάρχουν.

Βεβαίως, είναι ένα ερώτημα ποιες είναι αυτές οι εκδηλώσεις που κάνει η ΝΔ, τις οποίες μάλιστα αναστέλλει κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία. Εκτός αν και με αυτό τον τρόπο η ΝΔ δηλώνει την αδυναμία της να οργανώσει εκδηλώσεις τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Καθαρός
Άνεμος ΝΝΔ 2-3 μποφόρ