Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

Όλες οι υποχρεώσεις των φορολογούμενων μέχρι το τέλος του 2023

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Όλες οι υποχρεώσεις των φορολογούμενων μέχρι το τέλος του 2023

Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να πληρωθεί η έκτη δόση του φόρου εισοδήματος για όλους τους φορολογούμενους που έχουν επιλέξει να πληρώσουν με δόσεις και όχι εφάπαξ για να πάρουν την έκπτωση του 3%.

Παράλληλα οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν και την όγδοη δόση του ΕΝΦΙΑ, ενώ απομένουν άλλες δύο δόσεις εντός του 2024 για να ολοκληρωθεί η πληρωμή του.

Επιπλέον, στο καλάθι μπαίνουν και οι ρυθμίσεις οφειλών που αφορούν τους φορολογούμενους που πληρώνουν υποχρεώσεις με δόσεις.

Επίσης, πρέπει να γίνει και η κάλυψη του 30% εισοδήματος με πλαστικό χρήμα. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου πρέπει όλοι οι φορολογούμενοι να έχουν καλύψει το 30% του εισοδήματος που πληρώνουν με αγορές με κάρτες.

Στη λίστα με τις υποχρεώσεις μπαίνει και η δήλωση ΦΠΑ Νοεμβρίου για όλες τις επιχειρήσεις που διατηρούν διπλογραφικά βιβλία και οι εισφορές του ΕΦΚΑ Νοεμβρίου που πρέπει να πληρωθούν από μη μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα πρέπει να γίνει και η αίτηση για αλλαγή της ασφαλιστικής κλάσης από όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να την αλλάξουν.

Έχει διαβαστεί 374 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 399 επισκέπτες και 0 μέλη.