Παρασκευή, 01 Δεκ, 2023

  • Το Τσίρκο στη Βιβλιοθήκη
  • Στη Βέροια ο Κώστας Σκανδαλίδης
  • "Αυτόλυκος ο κλέφτης" παρουσίαση βιβλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας
  • Ανακοίνωση ΠΟΕ/ΔΕΥΑ για το κλείσιμο των ΔΕΥΑ
  • Εξαιρέθηκε από τις συγχωνεύσεις των νομικών προσώπων η ΚΕΠΑ Βέροιας
  • Εκλογές στην Πανελλήνια Ενωση Φιλολόγων
Το Τσίρκο στη Βιβλιοθήκη1 Στη Βέροια ο Κώστας Σκανδαλίδης2 "Αυτόλυκος ο κλέφτης" παρουσίαση βιβλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας3 Ανακοίνωση ΠΟΕ/ΔΕΥΑ για το κλείσιμο των ΔΕΥΑ4 Εξαιρέθηκε από τις συγχωνεύσεις των νομικών προσώπων η ΚΕΠΑ Βέροιας5 Εκλογές στην Πανελλήνια Ενωση Φιλολόγων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ: «Απογειώνεται» η ένταση των πιέσεων και των εκβιασμών, η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Την «απογείωση» της προσπάθειας αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, με διαδικασίες που ανοίγουν δρόμο στην παραβίαση της μυστικότητας της ψήφου και ένταση των πιέσεων και των εκβιασμών στους ψηφοφόρους από κάθε είδους μηχανισμούς, σφράγισε χτες η κυβέρνηση, ανακοινώνοντας την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου, σε πρώτη φάση για τις ευ... Περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ»

από Η Άλλη Άποψη
ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ»

Απογείωσε τις αυταπάτες περί «υγιούς επιχειρηματικότητας» και «δίκαιης καπιταλιστικής ανάπτυξης»

Την επιχείρηση καλλιέργειας αυταπατών στα λαϊκά στρώματα περί φιλολαϊκής καπιταλιστικής ανάπτυξης που περνάει μέσα από την «υγιή» επιχειρηματικότητα επιχείρησε να απογειώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςκατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο «Παπαστράτος» στον Ασπρόπυργο.

Μιλώντας στους εργαζόμενους, παρουσίασε την καπιταλιστική ανάπτυξη ωφέλιμη όχι μόνο για τους επιχειρηματίες, αλλά και για τους ίδιους, ωστόσο βρήκε συγκεκριμένα λόγια μόνο για να διαβεβαιώσει το κεφάλαιο ότι η πολιτική της κυβέρνησής του είναι η εγγύηση για την κερδοφορία τους.

Όπως άλλωστε υπογράμμισε, για να βγει η οικονομία από την κρίση πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα με μια σειρά κίνητρα που εξασφαλίζει η κυβέρνηση τα οποία διαφήμισε μπροστά στους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, είπε ότι το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν όλα εκείνα τα εργαλεία για την καπιταλιστική ανάπτυξη, όπως η αναπτυξιακή τράπεζα «που θα χρηματοδοτεί τις δυνάμεις της παραγωγής», όπως σημείωσε. Αναφέρθηκε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό που θα οδηγήσει στη σταδιακή μείωση στη φορολογία των επιχειρήσεων από το 2020 και στην απλοποίηση των διαδικασιών για την ενίσχυση του κλίματος επιχειρηματικότητας, αλλά και στη «μεταρρύθμιση στο Δημόσιο», ομολογώντας στην ουσία ποια είναι η κατεύθυνσή της.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του σχεδίου εξαπάτησης των εργαζομένων καλλιέργησε ένα κλίμα αναμονής για καλύτερες μέρες, λέγοντας ότι η χώρα θα βγει από τα μνημόνια το 2018, ωστόσο έσπευσε να συμπληρώσει ότι οι αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη και ότι απαιτείται σκληρή δουλειά. 

Δεν παρέλειψε να «εξάρει» την υγιή επιχειρηματικότητα και να «συγχαρεί» την εταιρεία «Παπαστράτος», λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι έχουν την τύχη να εργάζονται σε μια «υγιή επιχείρηση» η οποία συμβάλλει ανάμεσα σε άλλα στην καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνού...

Έχει διαβαστεί 290 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 268 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)