Σάββατο, 15 Μάι, 2021

• Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 15/5
  • Το συμφέρον του παιδιού και η κοινή άσκηση της γονικής μέριμνας δεν υπηρετούνται από τις τυπικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου
  • Η «δύναμη στον εργαζόμενο», η «προστασία της εργασίας» και άλλα κυβερνητικά παραμύθια
  • Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Η Κυριακή είναι και πρέπει να παραμείνει αργία!
  • Μήνυμα της βουλευτή Φρόσως Καρασαρλίδου για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.
  • ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ: Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη διάρκεια της νύχτας
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 15/51 Το συμφέρον του παιδιού και η κοινή άσκηση της γονικής μέριμνας δεν υπηρετούνται από τις τυπικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου2 Η «δύναμη στον εργαζόμενο», η «προστασία της εργασίας» και άλλα κυβερνητικά παραμύθια3 Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Η Κυριακή είναι και πρέπει να παραμείνει αργία!4 Μήνυμα της βουλευτή Φρόσως Καρασαρλίδου για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.5 ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ: Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη διάρκεια της νύχτας6

Μας δουλεύουν…

Πριν από 1 χρόνο μαθαίναμε πως ασφαλές άνοιγμα αγοράς & κοινωνικών εκδηλώσεων θα γίνει όταν τα κρούσματα πέσουν κάτω από τα 700 ημερησίως. Φέτος ανοίγουμε τα πάντα, ακόμα & τον τουρισμό με πάνω από 2.000 κρούσματα, γεμάτες ΜΕΘ (πάνω από 600 διασωληνομένους) και πάνω από 50 νεκρούς… Περισσότερα

ΠΑΜΕ: Ανακοίνωση για τον διορισμό από το Δικαστήριο προσωρινής διοίκησης στη ΓΣΕΕ

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ για τον διορισμό από το δικαστήριο προσωρινής διοίκησης στη ΓΣΕΕ σημειώνει:

«Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ με δελτίο Τύπου παραπληροφορεί και διαστρεβλώνει ακόμη και τη δικαστική απόφαση για διορισμό διοίκησης στη ΓΣΕΕ. Παραλείπει για παράδειγμα να αναφέρει ότι το Δικαστήριο απέρριψε το βασικό αίτημά τους για αποκλεισμό των στελεχών της ΔΑΣ –εκλεγμένων συνδικαλιστών από Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ- από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ.

Αποκρύπτει λοιπόν η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ ότι απέτυχε για ακόμη μία φορά η προσπάθειά τους, αφού η απόφαση και αυτού του Δικαστηρίου απορρίπτει το κύριο αίτημά τους, που ήταν να αποκλειστούν από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, με τον ισχυρισμό –για την υπεράσπιση του οποίου πάλεψαν λυσσαλέα στο Δικαστήριο- ότι είναι τραμπούκοι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης κλπ.

Παρ' όλα αυτά, ο διορισμός στην προσωρινή διοίκηση της ΓΣΕΕ της συνδικαλιστικής μαφίας καθώς και εργοδοτών ως εκπροσώπων των εργαζομένων εγγυάται την εκ νέου προσπάθειά τους για ένα νέο νόθο Συνέδριο.

Δεν αποδεχόμαστε να διορίζουν και να βαφτίζουν καραμπινάτους εργοδότες εκπροσώπους των εργαζομένων.

Τίποτα όμως δεν τελείωσε.

Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Κανείς δεν μπορεί να απαλλάξει την ηγετική ομάδα των εργατοπατέρων στη ΓΣΕΕ από τη βαθιά απαξίωση των εργαζομένων.

Το πιο ηχηρό μήνυμα το πήραν από τα Συνδικάτα που απήργησαν παρά τη λυσσαλέα προσπάθειά τους να περάσει χωρίς αντιδράσεις το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Καλούμε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα να συνεχίσουμε τον αγώνα για Συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών».

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

Περιοδικά σύννεφα
Άνεμος ΝΝΑ 2-3 μποφόρ