Τετάρτη, 06 Δεκ, 2023

  • Μέρες γιορτινές στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας!!!
  • Απειλούνται οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης, συνάντηση εργαζομένων με το Δήμαρχο Βέροιας
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Εμφανίζει «δίκαιη» τη φοροεπιδρομή στους μικρούς κρύβοντας τη φοροασυλία των ομίλων!
  • Βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια
  • 1 στα 5 παιδιά βιώνει τη φτώχεια στις πλούσιες χώρες
  • Όλες τις διεκδικήσεις και για τουρκική μειονότητα θέτει ο Ερντογάν πριν φτάσει στην Αθήνα
Μέρες γιορτινές στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας!!!1 Απειλούνται οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης, συνάντηση εργαζομένων με το Δήμαρχο Βέροιας2 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Εμφανίζει «δίκαιη» τη φοροεπιδρομή στους μικρούς κρύβοντας τη φοροασυλία των ομίλων!3 Βιβλιοπαρουσίαση στη Βέροια4 1 στα 5 παιδιά βιώνει τη φτώχεια στις πλούσιες χώρες5 Όλες τις διεκδικήσεις και για τουρκική μειονότητα θέτει ο Ερντογάν πριν φτάσει στην Αθήνα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Μύθοι για την Ενέργεια

Καθώς ολοκληρώνεται μια ακόμα φάση «προσαρμογής» της Ενέργειας - εμπόρευμα στην «απελευθερωμένη» αγορά της παραγωγής και διανομής, ο λαός μπορεί να δει τώρα πιο καθαρά τα ψέματα που του έλεγαν όλες διαχρονικά οι κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα για τα «οφέλη» που θα αποκόμιζε τάχα από τη στρατηγική της ΕΕ και σ' αυτόν τον τομέα.Τη στρ... Περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σε lockdown από αύριο και για 14 ημέρες

από Η Άλλη Άποψη
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σε lockdown από αύριο και για 14 ημέρες

Σε lockdown από τις 6 αύριο το πρωί και για 14 μέρες (έως τις 29 Οκτώβρη) τίθεται η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης μετά από σημερινή ομόφωνη εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. 

Σημειώνεται πως πρόκειται για την πρώτη Περιφερειακή Ενότητα που εντάσσεται στο -μέγιστο- επίπεδο Συναγερμού 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας, κάτι που σημαίνει πως από αύριο το πρωί είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας αλλά και τους εξωτερικούς χώρους καθώς και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός της Περιφερειακής Ενότητας.

Παράλληλα θα είναι ανοικτά μόνο τα σούπερ μάρκετ (και το Σαββατοκύριακο), τα φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων, ενώ οι λαϊκές θα λειτουργούν με το 50% των πωλητών και με 3 μέτρα απόσταση μεταξύ πάγκων. Τέλος, επιτρέπονται μέχρι εννέα άτομα σε όλες τις τελετές, λειτουργίες κλπ. και με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, «η απόφασή μας βασίστηκε στα υψηλότατα επίπεδα του αθροιστικού αριθμού νέων κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμού σε διάστημα 14 ημερών που ξεπέρασε το κριτήριο το οποίο έχει υιοθετήσει η ΕΕ, τη συνεχή αυξητική πορεία του ημερήσιου αριθμού νέων κρουσμάτων, την αποδεδειγμένη από την ιχνηλάτηση εκτεταμένη διασπορά των κρουσμάτων στην κοινότητα, τα πλέον των 220 ενεργών κρουσμάτων και τις 554 στενές επαφές τους που βρίσκονται σε απομόνωση, αλλά και τα δεκάδες μικρά ελεγχόμενα, επικίνδυνα όμως και χωροταξικά διάσπαρτα clusters σε όλη την περιοχή».

 


Έχει διαβαστεί 497 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 271 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)