Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

 • ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!...
 • Η ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
 • «Πράσινα άλογα» η έγνοια τους για το περιβάλλον και το κλίμα
 • ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ?
 • Κούνια που τους κούναγε
 • Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!...1 Η ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ2 «Πράσινα άλογα» η έγνοια τους για το περιβάλλον και το κλίμα3 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ?4 Κούνια που τους κούναγε5 Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυβέρνηση και προμηθευτές λένε στους καταναλωτές «Διαλέξτε πώς θα χάσετε... »

Στην τελική ευθεία έχει μπει το νέο σύστημα χρεώσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα ισχύσει από την 1η Γενάρη και θα προκαλέσει ένα νέο ...ηλεκτροσόκ σε εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά.Από 1.1.2024, λοιπόν, αλλάζει ο τρόπος τιμολόγησης και όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνει καμία απολύτως μείωση, αλλά επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λ... Περισσότερα

«Πράσινο φως» από την κυβέρνηση για γενίκευση της εκ περιτροπής απασχόλησης

από Η Άλλη Άποψη
«Πράσινο φως» από την κυβέρνηση για γενίκευση της εκ περιτροπής απασχόλησης

Θετικά απαντά η κυβέρνηση στα αιτήματα του ΣΕΒ, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα να δηλώνει ότι «οι παρεμβάσεις είναι δυναμικές και εξελισσόμενες», διαβεβαιώνοντας παράλληλα αγορές και επενδυτές ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα διαχειρίζεται το κρατικό ταμείο.

Ειδικά για τα Εργασιακά ο Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε ερώτηση περί δανεισμού εργαζομένων που ζητά ο ΣΕΒ, ανέφερε ότι «η εκ περιτροπής απασχόληση πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση» με βάση την ευελιξία στην αγορά εργασίας που υπάρχει. Ισχυρίστηκε πως τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν λαϊκή στήριξη, λέγοντας πως «διαμορφώνεται μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και κράτους, πολίτη και πολιτικής. Εμπιστοσύνη που χτίζεται γύρω από ένα αποτελεσματικό κράτος» και πως «η εμπιστοσύνη των πολιτών στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση». Σχολιάζοντας τις δυσμενείς προβλέψεις για την οικονομία, υποστήριξε ότι το 2020 «θα είναι χρονιά ύφεσης, αλλά το 2021 θα είναι χρονιά ισχυρής ανάπτυξης».

Για το Πάσχα δεν ανακοίνωσε επιπλέον περιορισμούς στις μετακινήσεις, αλλά δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τα επόμενα 24ωρα. Ανέφερε ότι οι εκκλησίες θα λειτουργήσουν με κλειστές τις πόρτες.

Για τον περιορισμό των μέτρων δήλωσε πως «η κυβέρνηση επεξεργάζεται το στρατηγικό σχέδιο σταδιακής μετάβασης στην κανονικότητα», προσθέτοντας πως «δεν είμαστε ακόμη εκεί» και ότι το σχέδιο «θα ξεδιπλώνεται σε διαδοχικές φάσεις διαφορετικές για κάθε τομέα της οικονομίας και κάθε πληθυσμιακή ομάδα».

ΠΗΓΗ : 902.gr

Έχει διαβαστεί 331 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 322 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)