Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η φοροεξόντωση επαγγελματιών μέρος των «μεταρρυθμίσεων» που ακολουθούν!

από Η Άλλη Άποψη
ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η φοροεξόντωση επαγγελματιών μέρος των «μεταρρυθμίσεων» που ακολουθούν!

Για την υλοποίηση μπαράζ αντιλαϊκών πολιτικών δεσμεύθηκε από το Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τις εμφάνισε σαν «μεταρρυθμιστικό έργο» μέρος του όποιου είναι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έχει ξεσηκώσει τους επαγγελματίες!

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε εκδήλωση της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ επικαλέστηκε το ποσοστό που έλαβε η ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές για να ισχυριστεί πως Με υποχρεώνει να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά κάθε μέρα για να υλοποιήσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο» και μίλησε για «τολμηρά νομοσχέδια όπως αυτό για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών»!

Ερχονται νέα αντιλαϊκά μέτρα είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Κ. Μητσοτάκης λέγοντας πως «σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτή τη φιλόδοξη και τολμηρή πορεία των μεγάλων μεταρρυθμίσεων» και για αυτό το λόγο ανέφερε ότι «θέλουμε στις ευρωεκλογές να είμαστε σίγουροι ότι θα εξασφαλίσουμε ένα υψηλό ποσοστό για να εγκαθιδρύσουμε αυτή την πολιτική υπεροχή».

Ισχυρίστηκε ότι την κυβέρνηση την ενδιαφέρει να αντιμετωπίσει «την εισαγόμενη ακρίβεια», όταν οι μισθοί επί της ουσίας παραμένουν παγωμένοι και αντί για κατάργηση των εμμέσων φόρων αυξάνονται τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού από τον ΦΠΑ!

Αναφέρθηκε στην βελτίωση της ποιότητας της Υγείας όταν το ζητούμενο είναι η επιχειρηματική λειτουργία των νοσοκομείων και η σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα. Για την παιδεία υποστήριξε ότι θέλουν να εξασφαλίσουν «ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα» εννοώντας προφανώς την λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστήμιων στην Ελλάδα με νομοσχέδιο που ήδη ετοιμάζεται.


Έχει διαβαστεί 284 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 544 επισκέπτες και 0 μέλη.