Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

Συκοφαντικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τη συγκέντρωση της Κυριακής με τη ματαίωση της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς

από Η Άλλη Άποψη
Συκοφαντικά δημοσιεύματα εμπλέκουν τη συγκέντρωση της Κυριακής με τη ματαίωση της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς

Σε επιστολή του προς την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, με αφορμή, όπως επισημαίνει, «συκοφαντικά δημοσιεύματα που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας, θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σε σχέση με τη ματαίωση της αλλαγής της Προεδρικής Φρουράς την Κυριακή 5/11/23», το ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Αρκετές ημέρες νωρίτερα από την Κυριακή 5/11/23 είχε ανακοινωθεί από εργατικά σωματεία και άλλους μαζικούς φορείς η πραγματοποίηση συναυλίας και συλλαλητηρίου αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό στο Σύνταγμα και μάλιστα σε ώρα που δεν διατάρασσε την αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται συγκέντρωση στον χώρο του Συντάγματος την ίδια ώρα, γεγονός που ουδέποτε στο παρελθόν δημιούργησε το παραμικρό κώλυμα.

Μάλιστα, οι διοργανωτές της εν λόγω συγκέντρωσης, έχοντας κατά νου το γεγονός ότι επίκειται η αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς, φρόντισαν να μην υπάρχει μουσική. Παρ' όλα αυτά και χωρίς να τεθεί το οποιοδήποτε θέμα, ενημερώθηκαν από τους επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας για τη ματαίωση της αλλαγής. Ποιος έλαβε αυτή την απόφαση και για ποιους λόγους είναι ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει εσάς, που όμως θέλουμε ρητά και κατηγορηματικά να δηλώσουμε ότι καμία σχέση δεν έχει με τη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί.

Καταγγέλλουμε τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, τα οποία προκαλούν το κοινό αίσθημα και συκοφαντούν τις χιλιάδες του λαού που εδώ και ημέρες κατακλύζουν την Αθήνα και πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, στηρίζοντας το δίκαιο αίτημά του για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως άλλωστε αποτελεί και ομόφωνη απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, και καταδικάζοντας τη διαχρονικά εγκληματική, κατοχική επέμβαση του κράτους του Ισραήλ.

Δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η στοχοποίηση και η συκοφάντηση των εργατικών και λαϊκών αγώνων από τα όποια κέντρα και παράκεντρα που βάζουν συστηματικά την αλήθεια στο απόσπασμα».


Έχει διαβαστεί 227 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 304 επισκέπτες και 0 μέλη.