Πέμπτη, 07 Δεκ, 2023

 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Η «επανεκκίνηση» των ελληνοτουρκικών γίνεται πάνω στο επικίνδυνο πλαίσιο των ΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών για οδυνηρές διευθετήσεις
 • 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
 • Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
 • Συμφώνησαν να συνεχιστεί το παζάρι για όλα με επιταχυντή τη «ΝΑΤΟική συνοχή»
 • «ΦωτίΖΟΥΜΕ την πόλη μας», εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Η.Π. Νάουσας
 • Τελετής Ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Συμβούλων Δ.Κ. Δήμου Βέροιας
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Η «επανεκκίνηση» των ελληνοτουρκικών γίνεται πάνω στο επικίνδυνο πλαίσιο των ΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών για οδυνηρές διευθετήσεις1 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ2 Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ3 Συμφώνησαν να συνεχιστεί το παζάρι για όλα με επιταχυντή τη «ΝΑΤΟική συνοχή»4 «ΦωτίΖΟΥΜΕ την πόλη μας», εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Η.Π. Νάουσας5 Τελετής Ορκωμοσίας Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Συμβούλων Δ.Κ. Δήμου Βέροιας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Γάζα, 60 μέρες μετά

Εξήντα μέρες συμπληρώθηκαν από όταν ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε το νέο μακελειό σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, αφήνοντας πίσω του μέχρι σήμερα πάνω από 16.000 νεκρούς, 7.000 νεκρά παιδιά, 40.000 τραυματίες και κοντά 2 εκατομμύρια εκτοπισμένους.Παρά τον εφησυχασμό που επιχείρησαν να καλλιεργήσουν τις προηγούμενες μέρες τα αστικά επ... Περισσότερα

Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γ. Γ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης

από Η Άλλη Άποψη
Συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γ. Γ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Συμμετοχή στις εργασίες του 3ου Επιστημονικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Ιουλίου 2021 στην Κόρινθο, είχε ο Δήμος Βέροιας διά του εκπροσώπου του κ. Καλλίστρατου Γρηγοριάδη, Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας.

Το 2ο Ειδικό Θεματικό Εργαστήριο Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Εξυπηρέτηση του Πολίτη: Αμεσότητα, Διαφάνεια & Εξοικονόμηση Πόρων για τους ΟΤΑ» φιλοξένησε την ομιλία του αντιδημάρχου κατά την οποία ο κ. Γρηγοριάδης ανέπτυξε τις δράσεις του Δήμου Βέροιας σχετικά με τις παρακάτω υπηρεσίες που στοχεύουν στη διευκόλυνση της ζωής των πολιτών και τη βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών του δήμου και συνοψίζονται στα εξής:

-Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού.

-Πλατφόρμα Ψηφιακών Υπηρεσιών και Πιστοποιητικών (χωρίς φυσική παρουσία του δημότη).

-Πληροφοριακό Σύστημα «ΙΡΙΔΑ».

-Δημιουργία ιστοσελίδας για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων συντροφιάς «Περίτας».

-Διοργάνωση Διαδικτυακών εκδηλώσεων για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και δημιουργία ηλεκτρονικού «Οδηγού Τοπικών Επιχειρήσεων» για τη δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων.

Στην ομιλία του με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Βέροιας για την Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Δημοτών & Επιχειρήσεων» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αναφέρθηκε εκτενέστερα στην τεχνογνωσία της «Ψηφιακής Βίβλου» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου προτείνονται δράσεις για τις «Έξυπνες πόλεις».

«Προσαρμόσαμε τον σχεδιασμό μας βάσει της “Ψηφιακής Βίβλου” και τον υλοποιήσαμε με διάθεση ιδίων πόρων ενώ πρόσφατα καταθέσαμε σειρά προτάσεων στην Πρόσκληση 08 του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση χρηματοδοτικών εργαλείων για την επίτευξη όλων των στόχων» σημείωσε ο κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης.

Στις εργασίες του 2ου Ειδικού Θεματικού Εργαστηρίου συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος.

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου επισημάνθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης περαιτέρω συνεργασίας των δήμων με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με: α)την αναβάθμιση του επιπέδου της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των δημοτών με την παροχή επιπρόσθετων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, β)τη μείωση της διάρκειας εξυπηρέτησης των αιτημάτων τους και γ)την εξοικονόμηση χρόνου και για το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Βέροιας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Έχει διαβαστεί 582 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 895 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)