Τρίτη, 25 Ιούν, 2024

• Καλοκαιρινή γιορτή Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας
  • Υπουργείο Εργασίας / Με εγκύκλιο φέρνουν 9ωρο και απλήρωτες ώρες εργασίας
  • Εκκαθαρίσεις στην «Κρατική Φρουρά» της Ουκρανίας διέταξε ο Ζελένσκι
  • Την χρήση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας για αγορά όπλων για την Ουκρανία αποφάσισε η ΕΕ
  • Π.Ε.Φ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2024
Τα παιδιά ρομποτικής της ομάδας MetaShifters στον Δήμαρχο Βέροιας1 Καλοκαιρινή γιορτή Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας2 Υπουργείο Εργασίας / Με εγκύκλιο φέρνουν 9ωρο και απλήρωτες ώρες εργασίας3 Εκκαθαρίσεις στην «Κρατική Φρουρά» της Ουκρανίας διέταξε ο Ζελένσκι4 Την χρήση των δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας για αγορά όπλων για την Ουκρανία αποφάσισε η ΕΕ5 Π.Ε.Φ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 20246

Στοχοποιεί και τα επιδόματα ανεργίας η κυβέρνηση

Με τα επίσημα και πιο πρόσφατα στοιχεία της ΔΥΠΑ (Μάης 2024) να δείχνουν ότι από τους 794.752 εγγεγραμμένους ανέργους έλαβαν επίδομα ανεργίας μόλις 81.455 άνεργοι, δηλαδή ένας στους δέκα, οργή προκαλούν οι τροχιοδεικτικές βολές της κυβέρνησης για αλλαγές στην καταβολή και στο ύψος του επιδόματος.Πρακτικά πάνω α... Περισσότερα

Την αποχώρησή της από την ΚΟ ανακοίνωσε η Φωτεινή Μπακαδήμα

Την αποχώρησή της από την ΚΟ ανακοίνωσε η Φωτεινή Μπακαδήμα

Την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜεΡΑ25 ανακοίνωσε με επιστολή της προς το προεδρείο της Βουλής η βουλευτής Β’ Πειραιά Φωτεινή Μπακαδήμα.

Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, δεν είναι γνωστοί.

Πρόκειται για την τρίτη γυναίκα βουλευτή που αποχωρεί από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη καθώς είχαν προηγηθεί οι ανεξαρτητοποιήσεις των Κωνσταντίνα Αδάμου και Αγγελικής Αδαμοπούλου οι οποίες είχαν αποχωρήσει καταγγέλλοντας την ηγεσία του ΜεΡΑ25 για «αυταρχισμό» και «κλειστή λέσχη εκλετών».

Πλέον το κόμμα του Γ. Βαρουφάκη μένει με 6 βουλευτές. Σε ανάρτηση στο τwitter αναφέρει πως «την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες».

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

Ημερολόγιο