Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
από Η Άλλη Άποψη
«Με τη σημερινή του συνέντευξη ο κ. Μητσοτάκης ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι το πραγματικό του πρόβλημα δεν είναι "η προστασία του Μνημείου", το οποίο ουδέποτε έθιξαν ή πολύ περισσότερο προσέβαλαν οι λαϊκές κινητοποιήσεις, αλλά αυτές καθεαυτές οι εκδηλώσεις του λαού.
Αν για τον κ. Μητσοτάκη το "προφανές", για να εφαρμόσει χωρίς αντιστάσεις το αντιλαϊκό πρόγραμμά του, είναι να φέρνει νόμους που ενισχύουν τον αυταρχισμό και την καταστολή, για τον λαό και το κίνημά του το "προφανές" είναι με την πάλη του όλα αυτά να μείνουν "στα χαρτιά"».