Πέμπτη, 13 Μάι, 2021

 • Συντριπτικό πλήγμα στο 8ωρο!
 • Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο μπάσκετ της Α2 στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ
 • Μήνυμα της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Φρόσως Καρασαρλίδου: «12 ΜΑΪΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ»
 •      Άρση μέτρων: Τέλος τα SMS, ανοίγουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις Στις 00:30 η απαγόρευση κυκλοφορίας
 •  ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
Συντριπτικό πλήγμα στο 8ωρο!1 Εχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο μπάσκετ της Α2 στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ 3 Μήνυμα της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Φρόσως Καρασαρλίδου: «12 ΜΑΪΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ» 4      Άρση μέτρων: Τέλος τα SMS, ανοίγουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις Στις 00:30 η απαγόρευση κυκλοφορίας5  ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Εγκλημα

Εγκλημα

Το νέο έγκλημα σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ, με τις πλάτες των ΗΠΑ - ΕΕ, δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία». Είναι «κρίκος» στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, που οξύνουν επικίνδυνα τους ανταγωνισμούς στην περιοχή και αποτελούν ναρκοπέδιο για τους λαούς. Δείχνει ταυτόχρονα πόση αξία έχουν οι «διαβεβαιώσεις» της... Περισσότερα

Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ _εκπαιδευτική περίοδος 2016-2017 Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

από Η Άλλη Άποψη

Από φέτος , πληρωμές μέσω πιστωτικής και e-banking!

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017 είναι, το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας, η Σχολή Χορού, το τμήμα Λαογραφίας και τμήματα Εικαστικών.  Στελεχώνονται από πτυχιούχους και διπλωματούχους καθηγητές με εμπειρία στην παιδαγωγική. Εσείς, ,πορείτε να επιλέξετε ένα τμήμα που ταιριάζει σε σας ή στα παιδιά σας και να περάσετε δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες σας, στην Αντωνιάδεια Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. 

Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των τμημάτων τους αλλά και να παρακολουθούν σεμινάρια σ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους. 

Στο αναγνωρισμένο από το Κράτος Δημοτικό Ωδείο Βέροιας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τμήματα: Πιάνου, Κιθάρας, Φλάουτου, Κλαρινέτου, Τρομπέτας, Τρομπόνι, Τούμπας, Σαξοφώνου, Βιολιού, Βιολοντσέλου, Μονωδίας, Βυζαντινής Μουσικής και Ανώτερων Θεωρητικών. 

Με την ολοκλήρωση των σπουδών στα παραπάνω τμήματα και  την απόκτηση τίτλου σπουδών, έχετε την δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης ως: δάσκαλος και καθηγητής στη γενική εκπαίδευση (Α΄βάθμια και Β΄βάθμια), στη μουσική εκπαίδευση (Ωδεία, Μουσικές Σχολές), και ως εκτελεστής οργάνων σε ορχηστρικά σύνολα ή σολιστικά.

Το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας χορήγησε συνολικά 236 πτυχία και 24 διπλώματα ενώ πολλοί μαθητές του συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε πανελλήνιους μουσικούς διαγωνισμούς.

Τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας που παρέχουν ειδικές βεβαιώσεις περάτωσης σπουδών είναι τα εξής:Ακορντεόν, Μπουζούκι, Ηλεκτρική Κιθάρα, Αρμόνιο, Ντραμς. . 

Στα τμήματα αυτά μπορούν να γραφτούν από την ηλικία των 7 ετών. 

Για τα πιο μικρά παιδιά, ηλικίας 5 ετών υπάρχει το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας, όπου μπορούν να γνωρίσουν τη μουσική με ευχάριστο τρόπο, χρησιμοποιώντας την κίνηση και τον λόγο, με πρωτοποριακά προγράμματα κατάλληλα διαμορφωμένα για τις ηλικίες αυτές.    Η διάρκεια των σπουδών είναι διετής και οι επιμέρους στόχοι είναι: η ενεργητική ακρόαση της μουσικής, η ανάπτυξη της δημιουργικότητας, φαντασίας και συλλογικότητας των παιδιών και τελικά, η επιλογή οργάνων με το οποίο θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Ωδείο. 

            Λειτουργεί και το τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής για παιδιά ηλικίας 2-5 ετών.

            Στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας μπορείτε να παρακολουθήσετε με χαμηλά δίδακτρα τα τμήματα της Παιδικής Χορωδίας, Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων, Ορχήστρας Κιθαριστών και Φιλαρμονικής.

 

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΜΕ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

 

Το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας δημιουργεί νέο τμήμα για την εισαγωγή υποψηφίων στα τμήματα μουσικολογίας Θεσσαλονίκης, Αθηνών, Κέρκυρας   και στο  τμήμα μουσικής επιστήμης και τέχνης Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι προσαρμοσμένο στην ηλικία των μαθητών όπως επίσης και στο αν οι μαθητές έχουν προηγούμενη μουσική εμπειρία ή όχι. Πρόκειται για τα ειδικά μαθήματα της αρμονίας και τον έλεγχο μουσικών - ακουστικών ικανοτήτων στα οποία εξετάζονται υποχρεωτικά για την εισαγωγή τους στα παραπάνω τμήματα.

Τα μαθήματα θα είναι ατομικά ή  ομαδικά (έως τρεις μαθητές το τμήμα). Η διδασκαλία περιλαμβάνει το μάθημα της αρμονίας με πλήρη ανάλυση όλων των τεχνοτροπιών και συστημάτων με παράλληλη αναφορά σε μουσικά παραδείγματα από την μουσική φιλολογία και το μάθημα της εξάσκησης μουσικών ικανοτήτων μέσω υπολογιστή.

Η προετοιμασία αρχίζει από την Α΄ Λυκείου  αν ο σπουδαστής δεν έχει γνώσεις αρμονίας και  ολοκληρώνεται στην Γ΄ Λυκείου.

Εφόσον ο σπουδαστής έχει σχετικές γνώσεις αρμονίας θα μπορεί να ενταχθεί στο τμήμα στην Β’ Λυκείου ή στην Γ΄ Λυκείου.

           

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθύνεστε  στη γραμματεία των τμημάτων που λειτουργεί στο Χώρο Τεχνών, Μπιζανίου και Π. Μελά (3ος όροφος). Μέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας :

 

Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00-15.00.

Τρίτη , Τετάρτη  και  Παρασκευή 17.30-20.30  και κάθε  Σάββατο, τις ώρες  8.00-14.00. 

Μπορείτε επίσης  να ενημερωθείτε τηλεφωνώντας στα 23310 78100, 78101 ή  από την ηλεκτρονική σελίδα της ΚΕΠΑ  www.veriaculture.gr.

 

Έχει διαβαστεί 317 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 12 °C
Άνεμος ΝΝΑ 2-3 μποφόρ

Πέμπτη, 13 Μαϊου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 24 °C
Άνεμος ΝΑ 1-2 μποφόρ

Παρασκευή, 14 Μαϊου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 13 ως 24 °C
Άνεμος ΝΔ 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 449 επισκέπτες και 1 μέλος.