Τετάρτη, 12 Φεβ, 2025

  • ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤAΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ FAKE NEWS
  • Η Ν.Δ. και η ΕΔΕ σε βάρος καθηγητών του 4ου ΓΕΛ Βέροιας (Ντοκουμέντο 1)
  • Απάντηση Ζ. Μακρή σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κοτίδης και η ΔΕΕΠ Ημαθίας κατήγγειλαν τους εκπαιδευτικούς του 4ου ΓΕΛ Βέροιας
  • ΔΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Εγγραφα και ντοκουμέντα για τη δολοφονική της δράση
  • Ο Κ. Τασούλας εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 160 ψήφους
  • Εκδήλωση ΤΟ Ημαθίας ΚΚΕ για την Ειδική Αγωγή
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤAΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ FAKE NEWS1 Η Ν.Δ. και η ΕΔΕ σε βάρος καθηγητών του 4ου ΓΕΛ Βέροιας (Ντοκουμέντο 1)2 Απάντηση Ζ. Μακρή σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ: Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κοτίδης και η ΔΕΕΠ Ημαθίας κατήγγειλαν τους εκπαιδευτικούς του 4ου ΓΕΛ Βέροιας3 ΔΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Εγγραφα και ντοκουμέντα για τη δολοφονική της δράση4 Ο Κ. Τασούλας εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 160 ψήφους5 Εκδήλωση ΤΟ Ημαθίας ΚΚΕ για την Ειδική Αγωγή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Θίχτηκαν

Θίχτηκαν

Πρώτα απέρριψαν την απεργία στις 28 Φλεβάρη και μετά ...θίχτηκαν από την κατακραυγή εργαζομένων και σωματείων. Ο λόγος για τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και συγκεκριμένα για τους συνδικαλιστές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που καταψήφισαν την απεργία της 28ης Φλεβάρη.Με εκατοντάδες σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα να οργανώνουν τη μεγάλ... Περισσότερα

Νέα φραστική επίθεση στην Ελλάδα από τον Ερντογάν μετά την Σύνοδο του ΝΑΤΟ

από Η Άλλη Άποψη
Νέα φραστική επίθεση στην Ελλάδα από τον Ερντογάν μετά την Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Μία ημέρα μετά την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, και ενθαρρυμένος από τα αποτελέσματα του παζαριού στην λυκοσυμμαχία, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να συμμαζευτεί» ενώ επανέλαβε τα περί στρατιωτικοποίησης των νησιών, διαψεύδοντας για μια ακόμη φορά, εμπράκτως τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί «ήρεμων νερών» που διασφαλίστηκαν τάχα από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ και την συνάντηση Μπάιντεν - Ερντογάν.

Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, στο αεροπλάνο της επιστροφής από τη Μαδρίτη μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Η στάση του ατόμου που βρίσκεται στην ηγεσία της Ελλάδας έχει ήδη φανερωθεί. Απέναντι σε αυτή τη στάση, βάζουν κάποιους μεσάζοντες».

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι στις συναντήσεις του με ομολόγους του, όλοι προσφέρονταν να διαμεσολαβήσουν για συνάντηση. Ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: «Και τους είπαμε: "Συγγνώμη, δεν έχουμε χρόνο για αυτήν τη συνάντηση, αυτή τη στιγμή." Γιατί είναι προφανές πώς αυτή τη στιγμή στρατιωτικοποιούν τα νησιά. Από την άλλη, παραβιάζουν συνεχώς τον εναέριο χώρο μας. Αυτός που θα ευθυγραμμιστεί τώρα μαζί μας θα μας προκαλέσει παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο μας; Και στα νησιά προσπαθεί να μας δώσει σήμα από εκεί, χτίζοντας τσιμεντένια καταφύγια και σκάβοντας λάκκους. Δεν έχει καλές προθέσεις. Δεν θα έκανε αυτά τα βήματα αν είχε καλές προθέσεις. Εφόσον τα έχει κάνει όλα αυτά, λυπάμαι, δεν μπορούμε και δεν θα πραγματοποιήσουμε τη Σύνοδο του Στρατηγικού Συμβουλίου Υψηλού Επιπέδου, μία φορά φέτος. Και θα πρέπει τώρα να περιμένει τις εξελίξεις στην Τουρκία. Αφήστε τον να συμμαζευτεί. Αν δεν συμμαζευτεί δεν είναι δυνατόν να συναντηθούμε».

Επίσης, ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενους ρεπουμπλικανικού κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, επανήλθε στην προκλητική ρητορική, αναφερόμενος στο «παράδειγμα» του Μπουλέντ Ετσεβίτ, ως απάντηση στην «κατοχή και στρατιωτικοποίηση 18 νησιών» κατηγορώντας τον Τούρκο Πρόεδρο ότι «μένει μόνο στα λόγια».

(Με πληροφορίες από: «Αnadolu»)


Έχει διαβαστεί 926 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 402 επισκέπτες και 1 μέλος.