Δευτέρα, 16 Μαρ, 2026

  • Στη Νάουσα παρουσιάζει το νέο του βιβλίο ο Αλέκος Χατζηκώστας
  • Έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο!
  • ΚΚΕ για εξελίξεις στην υπόθεση Παναγόπουλου: Επιτακτική ανάγκη να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από τη συνδικαλιστική μαφία που αποτελεί «δούρειο ίππο» κυβερνήσεων και εργοδοσίας
  • Για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
  • ΚΚΕ: Εκδήλωση για τη συνταγματική αναθεώρηση
  • Αποκρουστική εικόνα του «κοινωνικού εταιρισμού»: Και 3,2 εκατ. αδήλωτα φέρεται να είχε ο «εταίρος» κυβερνήσεων, ΣΕΒ, Παναγόπουλος
Στη Νάουσα παρουσιάζει το νέο του βιβλίο ο Αλέκος Χατζηκώστας1 Έξω η Ελλάδα από τον πόλεμο!2 ΚΚΕ για εξελίξεις στην υπόθεση Παναγόπουλου: Επιτακτική ανάγκη να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι από τη συνδικαλιστική μαφία που αποτελεί «δούρειο ίππο» κυβερνήσεων και εργοδοσίας3 Για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά 4 ΚΚΕ: Εκδήλωση για τη συνταγματική αναθεώρηση5 Αποκρουστική εικόνα του «κοινωνικού εταιρισμού»: Και 3,2 εκατ. αδήλωτα φέρεται να είχε ο «εταίρος» κυβερνήσεων, ΣΕΒ, Παναγόπουλος6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Μαχητική αλληλεγγύη στον αγωνιστή κουβανικό λαό

Του Αλέκου Χατζηκώστα *Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν την επίθεσή τους στη σοσιαλιστική Κούβα. Παρά τις επανειλημμένες αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και την παγκόσμια κατακραυγή, οι ΗΠΑ όχι μόνο δεν αίρουν το παράνομο και ανήθικο εμπάργκο που στοχεύει στον στραγγαλισμό της κουβανικής οικονομίας, αλλά το κλιμ... Περισσότερα

Τα «πλήγματα ακριβείας» από τα κτήνη των IDF έσφαξαν παιδιά που περίμεναν σε ουρά για λίγο νερό στη Γάζα!

από Η Άλλη Άποψη
Τα «πλήγματα ακριβείας» από τα κτήνη των IDF έσφαξαν παιδιά που περίμεναν σε ουρά για λίγο νερό στη Γάζα!

Δεν υπάρχει έγκλημα που δεν έχουν διαπράξει τα κτήνη των IDF, με το κράτος - δολοφόνος του Ισραήλ να συνεχίζει τη «βρώμικη δουλειά» - όπως είχε πει ο Γερμανός καγκελάριος - για να προωθηθούν τα καπιταλιστικά συμφέροντα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που στηρίζει και η Ελλάδα για λογαριασμό της αστικής τάξης. 

Σήμερα, όπως μετέδωσε το Quds και το AlJazeera τουλάχιστον 10 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, με τον μέχρι στιγμής μακάβριο απολογισμό να περιλαμβάνει και 6 παιδιά, σε σημείο συλλογής νερού στον κεντρικό καταυλισμό προσφύγων Νουσεϊράτ.

Όπως λέγεται, και ουσιαστικά όπως σύμφωνα με την ΕΡΤ επιβεβαίωσαν και τα κτήνη των IDF, η νέα σφαγή έγινε όταν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτόξευσε πύραυλο. Ο δολοφονικός στρατός ισχυρίστηκε πως «υπήρξε "τεχνικό σφάλμα" σε μια επιδρομή που στόχευε έναν τρομοκράτη της Ισλαμικής Τζιχάντ»!

Είναι γνωστό άλλωστε ότι με αντίστοιχα «τεχνικά λάθη» οι ισραηλινοί μακελάρηδες έχουν καταστρέψει την πλειοψηφία των υποδομών ύδρευσης στη Γάζα! 

Θέλουν να εξοντώσουν τον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης διαπράττοντας κάθε είδους ανοσιουργήματα. Αναγάγουν σε «ιστορική ευκαιρία» ώστε να ευοδωθούν οι ενεργειακές διασυνδέσεις των ιμπεριαλιστών τα σκελετωμένα κορμιά και τις ξεσκισμένες σάρκες των παιδιών. Όμως αυτός ο ήρωας λαός ακόμα στέκεται όρθιος και παλεύει. 

Ενώ μόνο εχθές, το Σάββατο 12 Ιούλη, έσφαξαν πάνω απο 100 Παλαιστινίους, σήμερα ο αριθμός των νεκρών ξεπερνά τους 70!

Σε μία ακόμα ισραηλινή επιδρομή σήμερα σε αγορά στην πόλη της Γάζας σκοτώθηκαν τουλάχιστον 15συμπεριλαμβανομένου, σύμφωνα με το AlJazeera, του Δρ. Άχμαντ Καντίλ, συμβούλου γενικής χειρουργικής που εργάζεται στο Νοσοκομείο αλ-Αχλί Αραβικής περιοχής στην πόλη της Γάζας.

Από τον Οκτώβριο του 2023, περισσότεροι από 1.580 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινές επιθέσεις σε όλη τη Γάζα, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου τoυ θύλακα. Ανάμεσά τους είναι 91 γιατροί και 132 νοσηλευτές.


Έχει διαβαστεί 376 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 230 επισκέπτες και 0 μέλη.