Δευτέρα, 22 Απρ, 2024

  • Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά
  • Υπερπροβολή
  • «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως
  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας
  • Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας
  • Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά1 Υπερπροβολή 2 «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως3 Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας4 Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας5 Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τελικά σε ποιους δίνει λεφτά η Ε.Ε;

Του Αλέκου Χατζηκώστα Για μία ακόμη φορά ενόψει ευρωεκλογών από μια σειρά κόμματα που ζητούν τη ψήφο μας αναπαράγεται το ουσιαστικά χρεοκοπημένο επιχείρημα για τα λεφτά που μας δίνει η Ε.Ε και του τι θα γινόμασταν αν δεν υπήρχαν. Η ιστορία κρατά δεκαετίες από εκείνη τη περίοδο πριν την ένταξη στη τότε ΕΟΚ που μας έταζαν ότι «θα τρ... Περισσότερα

Διήμερο εκδηλώσεων για παιδιά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (30 και 31 Μαρτίου 2023)

από Η Άλλη Άποψη
Διήμερο εκδηλώσεων για παιδιά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (30 και 31 Μαρτίου 2023)

Διήμερο εκδηλώσεων για παιδιά θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου 2023 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου,  που τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου. 

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νάουσας

(Πολυχώρος Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς»-Κτήριο ΒΕΤΛΑΝΣ, 1ος όροφος), με τη συμμετοχή της Ναουσαίας συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Αναστασίας Γιωτοπούλου που θα παρουσιάσει δύο έργα της σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 30/03/2023, (ώρα 10:30-12:00), θα παρουσιαστεί σε παιδιά νηπιαγωγείου το βιβλίο: «Mαμά πόσο  πολύ σε αγαπώ», Εκδόσεις www.simmetria.gr.

Επίσης, την Παρασκευή 31/03/2023 (ώρα 10:30-12:00) θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου: «Η Λουλουδένια», Εκδόσεις iWrite. Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται σε παιδιά A΄, Β΄, Γ΄ Δημοτικού και συνοδεύεται από διαδραστική-μουσικοκινητική παρουσίαση. 

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη η παρουσίαση των βιβλίων και του διαδραστικού-μουσικοκινητικού παιχνιδιού από την συγγραφέα, ο αριθμός των παιδιών ανά ημέρα δράσης, δεν μπορεί να ξεπερνά τα 40 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν με τις τάξεις τους τις δράσεις, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2332350025 και να δηλώσουν συμμετοχή τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης: Δευτέρα & Τετάρτη 12:00 – 19:00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:30-15:00.

 

Έχει διαβαστεί 678 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 310 επισκέπτες και 0 μέλη.