Τρίτη, 25 Ιούν, 2024

  • Η ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
  • Με «οδηγό» τις απάνθρωπες κατευθύνσεις της ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική
  • ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αποχώρησαν δύο ακόμη βουλευτές
  • Σταματά από αύριο το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»
  • ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να καταργηθεί και να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής
  • ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: παρθούν μέτρα για την φορολογική δικαιοσύνη και την ανακούφιση των αυτοαπασχολουμένων
Η ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ1 Με «οδηγό» τις απάνθρωπες κατευθύνσεις της ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική2 ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αποχώρησαν δύο ακόμη βουλευτές3 Σταματά από αύριο το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»4 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να καταργηθεί και να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής5 ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: παρθούν μέτρα για την φορολογική δικαιοσύνη και την ανακούφιση των αυτοαπασχολουμένων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στοχοποιεί και τα επιδόματα ανεργίας η κυβέρνηση

Με τα επίσημα και πιο πρόσφατα στοιχεία της ΔΥΠΑ (Μάης 2024) να δείχνουν ότι από τους 794.752 εγγεγραμμένους ανέργους έλαβαν επίδομα ανεργίας μόλις 81.455 άνεργοι, δηλαδή ένας στους δέκα, οργή προκαλούν οι τροχιοδεικτικές βολές της κυβέρνησης για αλλαγές στην καταβολή και στο ύψος του επιδόματος.Πρακτικά πάνω α... Περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

από Η Άλλη Άποψη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ  ΔΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Eνημερωτική συνάντηση  των Διευθυντών των εκπαιδευτικών μονάδων της Ημαθίας με θέμα την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών πραγματοποίησε η Δ.Δ.Ε. Ημαθίας, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, στο 6ο Γυμνάσιο Βέροιας.


Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχος Παιδείας Βέροιας κ. Τσιφλίδης  Ηλίας , ο Πρόεδρος της αντίστοιχης Σχολικής Επιτροπής κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης με έδρα την Ημαθία, κ.κ. Αλμπανάκη Ξανθή, Βρεττού Αθηνά, Μπαμπαλώνα Ελένη,  Περπερίδης Παύλος και Ράπτης Γεώργιος καθώς και τα στελέχη της Δ.Δ.Ε Ημαθίας κ.κ. Αντωνιάδου Ολυμπία, Βενιοπούλου Εύη και Τζιώνας Αναστάσιος.

Ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε Ημαθίας κ. Αθανάσιος Αλατζόγλου αναφέρθηκε στο βασικό πλαίσιο που αφορά στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, με προτεραιότητα αυτή των δόκιμων προς μονιμοποίηση. Βασικοί εισηγητές στην ενημέρωση ήταν ο Σύμβουλος φιλολόγων κ. Περπερίδης Παύλος και ο αναπληρωτής προϊστάμενος του τμήματος Ε’ Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Δαβόρας Βασίλειος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε δόθηκαν διευκρινίσεις σε πρακτικά θέματα που απασχολούν τους Διευθυντές των Σχολείων για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του θέματος. Στόχος της συνάντησης ήταν η ολοκλήρωση των διαδικασιών από πλευράς όλων  ώστε να καταστεί έγκαιρα εφικτή η μονιμοποίηση των νεοδιόριστων-δόκιμων εκπαιδευτικών. 

 


Έχει διαβαστεί 347 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 383 επισκέπτες και 0 μέλη.