Τώρα που ο Τραμπ συμπεριέλαβε την Ελλάδα στις χώρες που θα «ανταμείψει» για τη στήριξη που προσφέρουν στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής, η κυβέρνηση πρέπει να αισθάνεται ...δικαιωμένη για τη συμμετοχή στο ιμπεριαλιστικό σφαγείο, που μετατρέπει τον ελληνικό λαό σε θύτη εναντίον άλλων λαών και τη χώρα σε μαγνήτη αντιποίνων. Ποια είναι όμως ... Περισσότερα
Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας : Καταδικάζει κατηγορηματικά τα φαινόμενα εξύβρισης και τρομοκράτησης εκπαιδευτικών
από Η Άλλη Άποψη
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βέροιας, σε συνέχεια ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, καταδικάζει κατηγορηματικά τα φαινόμενα εξύβρισης και τρομοκράτησης εκπαιδευτικών, που παρατηρήθηκαν εναντίον καθηγητών του 4ου Λυκείου Βέροιας, από μερίδα γονέων αλλά και από άλλους κύκλους πέραν των σχολείων.
Δηλώνει επίσης ότι φαινόμενα βίας και εθνικιστικής έξαρσης δεν έχουν θέση στα σχολεία της πατρίδας μας και τα καταδικάζει απερίφραστα.
Θέλουμε ένα δημόσιο σχολείο, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά, ελεύθερο και δημοκρατικό, χώρο ελεύθερης και δημοκρατικής παιδείας και για αυτό θα αγωνιστούμε!