Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

  • Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!
  • Ερμαιο στα «κοράκια» των servicers εκατομμύρια χρεωμένα νοικοκυριά
  • ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου
  • Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου
  • Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια
Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!1 Ερμαιο στα «κοράκια» των servicers εκατομμύρια χρεωμένα νοικοκυριά2 ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου4 Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου5 Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυβέρνηση και προμηθευτές λένε στους καταναλωτές «Διαλέξτε πώς θα χάσετε... »

Στην τελική ευθεία έχει μπει το νέο σύστημα χρεώσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα ισχύσει από την 1η Γενάρη και θα προκαλέσει ένα νέο ...ηλεκτροσόκ σε εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά.Από 1.1.2024, λοιπόν, αλλάζει ο τρόπος τιμολόγησης και όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνει καμία απολύτως μείωση, αλλά επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λ... Περισσότερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Διευθυντή Π.Ε. Ημαθίας

από Η Άλλη Άποψη
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Διευθυντή Π.Ε. Ημαθίας

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες  της υγειονομικής κρίσης εξαιτίας της πανδημίας, oι εκπαιδευτικοί κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε μια νέα πραγματικότητα και να δημιουργήσουν τις βάσεις για να λειτουργήσει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω καθεμιά και καθέναν από τους συναδέλφους μου, τους/τις  Δ/ντές/ντριες, Προϊσταμένους/νες των σχολικών μονάδων της Ημαθίας, δασκάλους/ες, νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς και τους/τις εργαζόμενους/νες στο Γραφείο της Διεύθυνσης για το έργο που επιτελούν και τον μόχθο που καταβάλλουν καθημερινά. Από την αρχή του σχολικού έτους έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, με άμεση προσαρμογή στα δεδομένα της πανδημίας, με άψογη τήρηση των μέτρων πρόληψης και προστασίας και με εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι γεγονός ότι και μετά την απόφαση της αναστολής λειτουργίας των σχολείων, όλοι οι εκπαιδευτικοί ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, διασφαλίζοντας τη μεγάλη συμμετοχή των μαθητών. Οι δε υπάλληλοι της Δ/νσης του Γραφείου μας στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί, δρώντας υποστηρικτικά και συντονιστικά στις καθημερινές πολύπλοκες μεταβολές. Δεν πρέπει, ακόμη, να λησμονήσουμε τους γονείς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους και τα βοήθησαν με κάθε τρόπο να εξοικειωθούν στη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση και, ταυτόχρονα, να υποστηρίξουν το έργο των εκπαιδευτικών.

Αναγνωρίζω και δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην προσαρμοστικότητα και τον ζήλο που επέδειξαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του νομού μας, από την προηγούμενη φάση της πανδημίας ακόμα, με απόλυτη επιτυχία. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου, ως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη συνεισφορά όλων και, όπως έχω υποσχεθεί, θα βρίσκομαι πάντα κοντά στον καθένα και στην καθεμιά αναγνωρίζοντας  την προσφορά σας.

Απομένει να επιδείξουμε λίγο ακόμη υπομονή και ψυχικό σθένος, να συνεχίσουμε όλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,  να είμαστε δίπλα στα παιδιά, έστω και εξ΄αποστάσεως, να κερδίσουμε τον χρόνο στην εκπαίδευση και να φέρουμε μια νέα νίκη επιστρέφοντας στα σχολεία την εμπειρία της οργάνωσης και της εξοικείωσης όλων με την ψηφιακή εκπαίδευση.

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, να συνεχίσουμε να προσέχουμε τηρώντας τα μέτρα προστασίας, έτσι ώστε με το νέο έτος και με την βοήθεια της επιστήμης, να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Ημαθίας

Δημήτρης Πυρινός


Έχει διαβαστεί 400 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 324 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)