Σάββατο, 28 Ιαν, 2023

 • Η Τ.Ε Ημαθίας του ΚΚΕ για τις αγροτικές κινητοποιήσεις
 • 354 πλοία με 13,5 δισ. δολάρια αγόρασαν και παρήγγειλαν οι Έλληνες εφοπλιστές το 2022!
 • Θα υπάρχουν αντιδράσεις;
 • Ξαναγράφοντας την ιστορία
 • Δ. Κουτσούμπας: Η καλύτερη τιμή είναι η ιστορική μνήμη και η ενίσχυση της πάλης ενάντια στη ναζιστική εγκληματική ιδεολογία
 • Εμπορικός Σύλλλογος Βέροιας: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Η Τ.Ε Ημαθίας του ΚΚΕ για τις αγροτικές κινητοποιήσεις1 354 πλοία με 13,5 δισ. δολάρια αγόρασαν και παρήγγειλαν οι Έλληνες εφοπλιστές το 2022!2 Θα υπάρχουν αντιδράσεις;3 Ξαναγράφοντας την ιστορία4 Δ. Κουτσούμπας: Η καλύτερη τιμή είναι η ιστορική μνήμη και η ενίσχυση της πάλης ενάντια στη ναζιστική εγκληματική ιδεολογία5 Εμπορικός Σύλλλογος Βέροιας: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Βόμβα

Βόμβα

Τα στοιχεία των θανάτων από Covid για τη βδομάδα που πέρασε, μας θυμίζουν με τον πιο τραγικό τρόπο ότι ο ιός παραμένει απειλητικός και ότι το δημόσιο σύστημα Υγείας βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις πρόσθετες ανάγκες που δημιουργεί η αντιμετώπισή του. Το ίδιο ακριβώς επιβεβαιώνουν και τα συμπεράσματα των επιστημόνων που εμπλουτίζ... Περισσότερα

Ιδρυση Σωματείου Αποφοίτων και Φίλων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη
 Ιδρυση Σωματείου Αποφοίτων και Φίλων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για την ίδρυση Σωματείου Αποφοίτων και Φίλων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2022 στον Πολυχώρο «Ελιά» στη Βέροια. Στη συνάντηση συμμετείχαν γονείς αποφοίτων και μαθητών, καθηγητές αλλά και φίλοι του σχολείου.

Στην αρχή της συνάντησης η κα Δέσποινα Παρίση, τέως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μίλησε για την ιδέα της ίδρυσης του Σωματείου και στη συνέχεια συζητήθηκαν οι σκοποί του. Τέλος υπογράφτηκε η ιδρυτική πράξη αλλά και το καταστατικό του σωματείου, τα οποία επιμελήθηκε ο κ. Θωμάς Παπαδόπουλος, βασικοί σκοποί του οποίου είναι:

1. Η καλλιέργεια των σχέσεων των αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, καθώς και των φίλων του σχολείου αυτού, με την ηθική, πνευματική και κοινωνική εξύψωση των μελών του και την καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και συσφίξεως των αδελφικών μεταξύ τους σχέσεων.

2. Η υποστήριξη της λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Βέροιας και η διαφύλαξη του πλαισίου λειτουργίας του ως Δημοσίου Σχολείου.

3. Η επικοινωνία στο κοινό των δραστηριοτήτων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας, με στόχο τη διασύνδεσή του με την τοπική, εθνική και διεθνή κοινότητα.

4. Η ενασχόληση των μελών του Σωματείου με την τοπική μουσική κληρονομιά και τη διατήρησή της, αλλά και εν γένει τη μουσική και την καλλιέργειά της.

Η καταστατική Γενική Συνέλευση όρισε πενταμελή Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη από τους: Δέσποινα Παρίση, Βασίλειο Τσαπράζη, Θωμά Παπαδόπουλο, Χριστίνα Ζαχαριάδου και Ξανθή Χονδρού – Χιλλ.

Έργο της θα είναι η φροντίδα για τη δικαστική αναγνώριση και νομιμοποίηση του Σωματείου και η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών για την εκλογή τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Όσοι και όσες επιθυμούν να εγγραφούν στον κατάλογο των μελών, μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση τους στην κα Δέσποινα Παρίση (email: parisidesp@gmail.com)

 

 


Έχει διαβαστεί 372 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 3 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-4 μποφόρ

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία -2 ως 9 °C
Άνεμος ΒΒΑ 2-4 μποφόρ

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία -2 ως 9 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 246 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)