Η τελευταία επίθεση που οδήγησε στο θάνατο δεκάδων Παλαιστίνιων στην Γάζα μεταξύ των άλλων και μικρών παιδιών, καθώς και στον τραυματισμό δεκάδων άλλων αμάχων, δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπο της ισραηλινής κατοχής της Παλαιστίνης, που συνεχίζεται με τις πλάτες των ΗΠΑ και της ΕΕ. Η χώρα μας με το Ισραήλ έχει "στρατηγική σχέση" ας μην ξεχ... Περισσότερα
ΧΡΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ
από Η Άλλη Άποψη
Σεμινάριο με θέμα “Using short films to promote Empathy and Self-awareness” (Χρησιμοποιώντας ταινίες μικρού μήκους για να προωθήσουμε την ενσυναίσθηση και την αυτογνωσία) πραγματοποίησε η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας με εισηγητή τον κ. Αθανάσιο Τσαπέλη (edushorts.com).
Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ταινίες μικρού μήκους και συμμετείχαν σε δραστηριότητες έκφρασης και επικοινωνίας συναισθημάτων, που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων παιχνίδια φαντασίας, αφήγηση, δραματοποίηση, χορευτικό αυτοσχεδιασμό, παντομίμα, ομαδικές συζητήσεις, ζωγραφική και πολλά ακόμα.
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας της Ένωσης.
Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Supercourse για την ευγενική χορηγία τους.