Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

από Η Άλλη Άποψη
Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα  για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που με προσπάθεια, μεθοδική μελέτη και δουλειά, κατάφεραν να επιτύχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά, λόγω των συνθηκών και των δυσχερειών που επέφερε η  πανδημία του κορονοϊού.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ θερμά  τους εκπαιδευτικούς για την προετοιμασία και την συμπαράσταση στους υποψήφιους, καθώς και τους γονείς των μαθητών που στάθηκαν αρωγοί σε όλη την εκπαιδευτική τους πορεία και ιδιαίτερα στη φετινή προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαστε υπερήφανοι για όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας. Σε όσους δεν πέτυχαν τους στόχους τους, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα συναντήσουν και δεν θα πρέπει να απογοητευτούν αλλά να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να επιμείνουν  με θέληση και αποφασιστικότητα, ώστε να καταφέρουν να δικαιώσουν τα όνειρά τους. 

Το καινούργιο «ταξίδι» που ξεκινά από σήμερα, για τις νέες και τους νέους μας, χρειάζεται θάρρος, θέληση, αισιοδοξία  και μεθοδικότητα, προκειμένου να αναγνωρίσουν τις ευκαιρίες,  να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες, να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντες τους.

Εύχομαι σε όλους, η ζωή τους να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες και να ευοδωθούν οι στόχοι τους.

Καλό ξεκίνημα, με δύναμη και πρόοδο σε όλες και όλους!


Έχει διαβαστεί 899 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 373 επισκέπτες και 0 μέλη.