Τετάρτη, 29 Νοέ, 2023

  • Απαγόρευση μετακινήσεων στις εθνικές οδούς σε πιθανή χιονόπτωση με αποζημίωση των εταιρειών
  • ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ: Για τρίτη διαδοχική χρονιά κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια
  • Ενας αποκαλυπτικός πίνακας...
  • Βέροια: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής το Σάββατο 2/12
  • Η ''Λαϊκή Συσπείρωση'' για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Νάουσας
  • ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Διαβεβαιώνει ότι «δεν θα επηρεαστούν» οι ελληνοβρετανικές σχέσεις
Απαγόρευση μετακινήσεων στις εθνικές οδούς σε πιθανή χιονόπτωση με αποζημίωση των εταιρειών1 ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ: Για τρίτη διαδοχική χρονιά κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια2 Ενας αποκαλυπτικός πίνακας...3 Βέροια: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής το Σάββατο 2/124 Η ''Λαϊκή Συσπείρωση'' για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Νάουσας5 ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Διαβεβαιώνει ότι «δεν θα επηρεαστούν» οι ελληνοβρετανικές σχέσεις6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ο μόνος δρόμος

Ο μόνος δρόμος

Πάνω από 14.000 νέοι πλειστηριασμοί ακινήτων προγραμματίζονται τους αμέσως επόμενους μήνες, με χιλιάδες από αυτούς να αφορούν σπίτια λαϊκών οικογενειών που δεν έχουν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων στις τράπεζες.Η λαϊκή κατοικία, που την έχουν χρυσοπληρώσει τα νοικοκυριά μια και δυο φορές, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, την ώρα που ο... Περισσότερα

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 3ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου Ημαθίας

από Η Άλλη Άποψη
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 3ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου Ημαθίας

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 3ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου με τίτλο «Εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευση, Σύγχρονη και Ασύγχρονη: Μέθοδοι, Ιδέες και Πρακτικές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», το οποίο διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, με την υποστήριξη του Δήμου της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας, στις 1 και 2 Οκτωβρίου του 2021.
Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο συνεδριακό χώρο της ΕΡΙΑ και σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα.

Στο συνέδριο απηύθυναν χαιρετισμό, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Δημήτρης Πυρινός, ο Δήμαρχος της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας κ. Νικόλαος Καρανικόλας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμάς Μπαχαράκης και ο κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος, ως πρώην Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Θανάσης Παπαδόπουλος και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Νίκος Αγγελίδης.

Το συνέδριο περιελάβανε οκτώ θεματικές ενότητες, με προσεγγίσεις στην διδακτική και τις πρακτικές της τηλεκπαίδευσης. Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί, πρωτοπόροι στο θέμα, ο κ. Αναστασιάδης Παναγιώτης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Κουτρομάνος Γεώργιος, Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Λαμπρινός Νικόλαος, Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο κ. Μπράτιτσης Θαρρενός, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι 25 εκπαιδευτικοί εισηγητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνέδρων, γεγονός που αποτυπώθηκε με την συνεχή τους παρουσία, την ενεργή τους αλληλεπίδραση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο δια ζώσης παιδαγωγικό συνέδριο πανελλαδικά από την έναρξη των μέτρων της πανδημίας, και για πρώτη φορά υπήρχε ταυτόχρονη ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση μέσω του δικτυακού καναλιού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Ημαθίας, στο YouTube. Ένα επίκαιρο συνέδριο, με θεματολογία που θα απασχολεί για αρκετά χρόνια ακόμα την επιστημονική κοινότητα. 


Έχει διαβαστεί 485 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 276 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)