Την «απογείωση» της προσπάθειας αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, με διαδικασίες που ανοίγουν δρόμο στην παραβίαση της μυστικότητας της ψήφου και ένταση των πιέσεων και των εκβιασμών στους ψηφοφόρους από κάθε είδους μηχανισμούς, σφράγισε χτες η κυβέρνηση, ανακοινώνοντας την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου, σε πρώτη φάση για τις ευ... Περισσότερα
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΕΡΟΥ" ΣΕ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ & ΑΝΘΕΜΙΑ
από Η Άλλη Άποψη
Λόγω πρόβλεψης ενδεχόμενης κακοκαιρίας για σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου και για τις προσεχείς ημέρες, αναβάλλεται η προγραμματισμένη σημερινή συναυλία της Αρετής Κετιμέ στο Αγγελοχώρι, όπως επίσης και η αντίστοιχη της Ντιλέκ Κοτς την Πέμπτη 25 Αυγούστου στον Κοπανό.
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε νέες ημερομηνίες, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου η Αρετή Κετιμέ και τα "Μπρατίμια" στο Αγγελοχώρι (πρώην Δημαρχείο) και το Σάββατο η Ντιλέκ Κοτς στον Κοπανό (πηγές ποταμού Όλγανου). Η είσοδος και για τις δύο συναυλίες είναι ελεύθερη.