Σάββατο, 22 Ιαν, 2022

 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Επικίνδυνη όξυνση ανάμεσα στις δυνάμεις του ευρωατλαντισμού και τη Ρωσία.Απαιτείται απεγκλωβισμός της Ελλάδας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια
 • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 21/1
 • Άγγελος Τόλκας : «Λύση από Σταϊκούρα. Αδράνεια από Βεσυρόπουλο. Υποδεέστεροι οι κάτοικοι των Ριζωμάτων;»
 • Δήμος Βέροιας: Ανακοίνωση για τη σωστή αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας
 • ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ: Η Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια στους θανάτους λόγω COVID19
 • ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ: Επικίνδυνη όξυνση ανάμεσα στις δυνάμεις του ευρωατλαντισμού και τη Ρωσία.Απαιτείται απεγκλωβισμός της Ελλάδας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 21/12 Άγγελος Τόλκας : «Λύση από Σταϊκούρα. Αδράνεια από Βεσυρόπουλο. Υποδεέστεροι οι κάτοικοι των Ριζωμάτων;»3 Δήμος Βέροιας: Ανακοίνωση για τη σωστή αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας 4 ΚΟ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ: Η Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια στους θανάτους λόγω COVID195 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Η ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αφαίμαξη

Αφαίμαξη

Κατά 10,4% μειώθηκε η αγοραστική δύναμη όσων αμείβονται με τον κατώτατο μισθό, εξαιτίας της ακρίβειας, σύμφωνα με στοιχεία μελετών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η μείωση είναι ακόμα μεγαλύτερη (13,7%) στις περιπτώσεις εργαζομένων με μερική απασχόληση. Είναι φανερό ότι ο συνδυασμός των μισθών πείνας - με ευθύνη όλων διαχρονικά τω... Περισσότερα

Εκδήλωση απονομών βραβείων & επαίνων: 2ος Θεατρικός διαγωνισμός γυμνασίων & λυκείων Ημαθίας, Πιερίας & Πέλλας.

από Η Άλλη Άποψη
 Εκδήλωση απονομών βραβείων & επαίνων: 2ος Θεατρικός διαγωνισμός γυμνασίων & λυκείων Ημαθίας, Πιερίας & Πέλλας.

Σε μια σεμνή τελετή, που διοργάνωσε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας , δόθηκαν  οι έπαινοι και τα βραβεία του 2ου Θεατρικού Διαγωνισμού Γυμνασίων & Λυκείων Ημαθίας, Πιερίας & Πέλλας το Σάββατο 5  Απριλίου 2014 στις 6.30μ.μ. στο Χώρο Τεχνών Βέροιας. Στην τελετή παρευρέθησαν και παρέδωσαν βραβεία η δήμαρχος Βέροιας, κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, εκπρόσωπος του  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Νάουσας και Καμπανίας, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Φλιτούρης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κούγκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ της Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας κ. Γιώργος Κάκαρης καθώς και τα μέλη του Δ.Σ, ο αντιδήμαρχος  Πολεοδομίας, Περιουσίας και Εξοικονόμησης Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνος  Βοργιατζίδης, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας κ. Μιχαηλίδης , η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Σκεντερίδου, τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής το διαγωνισμού, καθώς και μαθητές του Γυμνασίου Λιτοχώρου, που πέρυσι ήταν το σχολείο που απέσπασε το βραβείο καλύτερης παράστασης με το «Ζητείται Ελπίς» του Αντ. Σαμαράκη. Με την παρουσία του μας τίμησε και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας και πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού κ. Γιάννης Βούρος, ο οποίος απένειμε και το Βραβείο  Καλύτερης παράστασης. Επίσης στην τελετή παρευρέθησαν  διευθυντές, καθηγητές και μαθητές όλων των σχολείων, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αλλά και φίλοι του θεάτρου.

Οι έπαινοι και το βραβείο που  δόθηκε είναι:

Έπαινοι:

Έπαινος χορογραφίας-κινησιολογίας στο 5Ο ΓΕΛ Βέροιας για την παράσταση «Περί  δικαίου και υδάτων»  Αριστοφάνη  « Νεφέλες» και Ε. ΄Ιψεν «Ο εχθρός του λαού» (διασκευή Τότσκα Κατερίνα)  στη Ζερβού  Νίκη (χορός: Θεοδωρίδου Εύα, Μακρυκώστα Κατερίνα, Παπαδημητρίου Μερσίνα, Σελάμι Ασημίνα)

Έπαινος μουσικής επιμέλειας στο 4Ο ΓΕΛ Βέροιας για την παράσταση «Για όλα όσα έχω να πω …» της Μουρτζίλα  Φραντσέσκα (μαθήτριας) στους μαθητές Δήμητρα Μποχώρη, Ελπίδα Σουνοπούλου, Στέφανο Δεληγιάννη, Ευτυχία Γερακοπούλου .

Έπαινος ενδυματολογίας στο 3ο ΓΕΛ Βέροιας για την παράσταση «Καλά ξεμπερδέματα» του ΄Αντον Τσέχωφ στη Θεατρική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Βέροιας

Έπαινος σκηνογραφίας  στο 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας για την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»  του Μπέρτολ Μπρεχτ στους Γαβριηλίδη Πασχάλη και στη 15μελή ομάδα του 2ου Γυμνάσιου Αλεξάνδρειας

Έπαινος Β’ ανδρικού ρόλου  στο μαθητή του 2ουΓΕΛ Αλεξάνδρειας Εξαρχόπουλο Γιώργο  για την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»  του Μπέρτολ Μπρεχτ για τους ρόλους  που ανέλαβε ως Κυβερνήτης, Χωριάτης, Μαυροσκούφης .

Έπαινος Β’ ανδρικού ρόλου  στο μαθητή Μιχάλη Φωτιάδη του 3ου Γυμνάσιου  Νάουσας για την παράσταση «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»  του Αλέκου Σακελάριου για το ρόλο του ως Φράπα Ιωάννα

Έπαινος Β’ γυναικείου ρόλου στην μαθήτρια του  Γυμνάσιου Κοπανού Κωστελίδου Νικολέτα για την παράσταση «Κωμοδύσσεια» της Μαρίας  Κίτρα για τους ρόλους ως Αρήτη και  Τηλέμαχος.

Έπαινος Β’ γυναικείου ρόλου στη μαθήτρια Μήτραινα  Γεωργία  του  2ου Γυμνάσιου Αλεξάνδρειας για την παράσταση «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου  για το ρόλο της ως Ξαδέλφη.

 Έπαινος Α’ ανδρικού ρόλου στο  μαθητή Πιτούλια Παύλο του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας για την παράσταση «Δον Καμίλο»   του Σωτήρη Πατατζή για το ρόλο του ως Δον Καμίλο.

Έπαινος Α’ ανδρικού ρόλου στο  μαθητή Μπιζέτα Αθανάσιο του 3ου ΓΕΛ Βέροιας για την παράσταση «Καλά ξεμπερδέματα» του ΄Αντον Τσέχωφ για τους ρόλους ως Στρατηγός, Παπάς και  Αλέξης.

Έπαινος Α’ γυναικείου ρόλου  στη μαθήτρια Θεοδωρίδου Ηλέκτρα του  2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας για την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»  του Μπέρτολ Μπρεχτ για το ρόλο της  ως  Ποιητής.

Έπαινος   Δημιουργικής Γραφής  στη μαθήτρια Μουρτζίλα  Φραντσέσκα  του 4ου ΓΕΛ Βέροιας για την παράσταση «Για όλα όσα έχω να πω …»

 Έπαινος σκηνοθεσίας  στους Λογοθέτη Ευαγγελία, Γώτη Φλώρα, Φεσατίδη Μύρωνα για την παράσταση του  2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας «Ο κύκλος με την κιμωλία»  του Μπέρτολ Μπρεχτ.

Έπαινος σκηνοθεσίας  στους Αναστασία Ασικίδου, Ελισάβετ  Πασίδη και Αθανάσιο Μπιζέτα για την παράσταση του  3ου ΓΕΛ Βέροιας «Καλά ξεμπερδέματα» του ΄Αντον Τσέχωφ.

Το βραβείο καλύτερης παράστασης δόθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας για την παράσταση «Το Σκλαβί»  της Ξένιας Καλογεροπούλου  και όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση, η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις! Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον 3ο Θεατρικό διαγωνισμό γυμνασίων & λυκείων  Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας.

 

 

Έχει διαβαστεί 858 φορές

Σχόλια

 • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως συννεφιά
Κυρίως συννεφιά
Θερμοκρασία 0 °C
Άνεμος ΒΒΔ 3-5 μποφόρ

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία -2 ως 4 °C
Άνεμος ΔΝΔ 1-3 μποφόρ

Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία -3 ως 4 °C
Άνεμος ΒΔ 2-3 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 536 επισκέπτες και 0 μέλη.