Δύο εικόνες είναι αρκετές για να αποτυπώσουν τους δύο κόσμους που συγκρούονται στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, οι εργασίες του οποίου ξεκινούν αύριο στο Ηράκλειο.Από τη μια οι χιλιάδες συνδικαλιστές που εκπροσώπησαν 720 Συνδικάτα στη μεγάλη Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στην Καισαριανή, μεταφέροντας μαχητικά την πλούσια πείρα από τον αγώνα των σωματείων... Περισσότερα
Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει ομιλία με θέμα «Η Εκπαίδευση και ο Πολιτισμός στην περιοχή της Χαλδίας του Πόντου»
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει ομιλία με θέμα «Η Εκπαίδευση και ο Πολιτισμός στην περιοχή της Χαλδίας του Πόντου» με ομιλήτρια την κα. Κωνσταντινίδου Αρχοντούλα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στο εντευκτήριο του συλλόγου. Η κυρία Κωνσταντινίδου είναι φιλόλογος και διδάσκει την Ποντιακή διάλεκτο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.