Μια κοινή αγωνία διατρέχει απ' άκρο σ' άκρο τους «σωματοφύλακες» του καπιταλιστικού συστήματος.Λέει ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Γνωρίζω και τις αδυναμίες της πολιτικής. Μόνο με εθνική προσπάθεια και κοινωνική συνοχή μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Αναζητώντας κοινωνική συναίνεση με διάλογο και λύσεις που πείθουν τους πολλούς ώστ... Περισσότερα
“Κερνάμε Κιλκίς» με συμμετοχή του Επιμελητήριου Ημαθίας
από Η Άλλη Άποψη
Το Επιμελητήριο Ημαθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργανώνει το 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ ¨Κερνάμε Κιλκίς¨ που θα διεξαχθεί 25-28 Ιουνίου 2015, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Στόχος του τετραήμερου Φεστιβάλ είναι να προβάλει, να αναδείξει και να προωθήσει την επιχειρηματικότητα και τα προϊόντα της περιοχής, παράλληλα να αποτελέσει ένα ξεχωριστό τόπο συνάντησης παραγωγών, επιχειρηματιών και επισκεπτών – καταναλωτών.
Το Επιμελητήριο Ημαθίας προτίθεται να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ με δικό του περίπτερο, ανάλογα βέβαια και από τη συμμετοχή των μελών του. Στο Φεστιβάλ θα επιτρέπεται και η λιανική πώληση.
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ημαθίας, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι 15 Ιουνίου 2015 στο τηλέφωνο 23310 24734.