Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης με τον προκλητικό τίτλο «Δίκαιη Εργασία για Όλους: Απλοποίηση της Νομοθεσίας - Στήριξη στον Εργαζόμενο - Προστασία στην Πράξη» προβλέπει αυτήν τη φορά ανατροπές στο λεγόμενο «ατομικό Δίκαιο». Αφού δηλαδή οι κυβερνήσεις διέλυσαν το συλλογικό Δίκαιο, με το ξήλωμα ουσιαστικά των Συλλ... Περισσότερα
Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γιώργου Κασαπίδη με τίτλο «Το Δένδρο της Αγάπης»
από Η Άλλη Άποψη
Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γιώργου Κασαπίδη με τίτλο «Το Δένδρο της Αγάπης» (εκδόσεις ΠΗΓΗ) στη Βέροια στην Γκαλερί-καφέ «Εκτός χάρτη» το απόγευμα της Κυριακής 16/2. Η παρουσίαση ξεκίνησε με Performance Art από την εικαστικό Κατερίναι Αναστασίου και τον εκπαιδευτικό Θάνο Μανιόπουλο.
Για το βιβλίο μίλησαν η σύζυγος του συγγραφέα (που διάβασε την εισήγηση της Κατερίνας Μπόσκου που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί) και ο Δημήτρης Μουρατίδης. Στη συνέχεια με μοναδικό τρόπο παρουσίασε το βιβλίο του ο ίδιος ο συγγραφέας.