Από πού να το πρωτοπιάσει κανείς με τον τραγικό θάνατο της 19χρονης στην Κεφαλονιά...Από την ευκολία με την οποία τα ναρκωτικά κυκλοφορούν σε έναν «τουριστικό παράδεισο»; Από τον σάπιο κόσμο του διαδικτύου και των social media, όπου σε κάθε στροφή παραμονεύει κι ένας μεγαλύτερος κίνδυνος; Από τις «αξίες» όπως «ο θάνατός σου η ζωή μου» ... Περισσότερα
Στην τελετή έναρξης του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας Αντωνίου Χρήστος και Ουρσουζίδης Γεώργιος
από Η Άλλη Άποψη
Στην τελετή έναρξης του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας κ. Αντωνίου Χρήστος και Ουρσουζίδης Γεώργιος.
Στην προσφώνηση του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και Πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής των Παυλείων, αναφέρθηκε στη συμβολή και στη σπουδαιότητα των Παυλείων, ως θρησκευτικό/πολιτιστικό γεγονός για την Κεντρική Μακεδονία.
Ακολούθησε η ομιλία/ετήσιος απολογισμός του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμωνος. Ο σεβασμιότατος αναφέρθηκε αναλυτικά στα πεπραγμένα της ιεράς μητροπόλεως για το έτος 2018, στο θρησκευτικό, πολιτιστικό και φιλόπτωχο έργο της τοπικής εκκλησίας.
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το χορωδιακό εργαστήρι «Αλεξανδρινές φωνές» του δήμου Αλεξάνδρειας υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Θεοδωρίδου, συνοδεία του πιανίστα Κωνσταντίνου Παντελίδη, καθώς και της χορωδίας της Ιεράς Μητρόπολης.
Εξαιρετική ήταν η ερμηνεία του σολίστα Σόλωνα Μιχαηλίδη.
Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη από το πνεύμα των εορτών, της αγάπης και της Ειρήνης.