Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

«Αλμα» 14% σε ένα δίμηνο

από Η Άλλη Άποψη
«Αλμα» 14% σε ένα δίμηνο
Νέο «άλμα» κατά 6% - 14% σε ένα δίμηνο - καταγράφουν οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος που θα πληρώσει ο λαός τον Οκτώβρη, όπως προκύπτει και από τις τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι και οι οποίες είναι ακόμα πιο αυξημένες σε σχέση με τον Σεπτέμβρη.


Η μέση χρέωση διαμορφώνεται στα 14,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα, από 13,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα τον προηγούμενο μήνα, με την πλειονότητα των παρόχων να προχωράνε σε αυξήσεις.

Αναλυτικά οι τιμές των παρόχων έχουν ως εξής: ΔΕΗ: Χρέωση 15,5 λεπτά/KWh για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες και 16,7 λεπτά για πάνω από αυτό το όριο, ενώ η χρέωση κατά τη νύχτα είναι 11,4 λεπτά/KWh. «Volterra»: Χρέωση 0,13980 ευρώ/KWh, με τιμή παγίου στα 4,5 ευρώ. «Ηρων»: Χρέωση 0,0855 ευρώ/KWh, με ενσωματωμένη 10% έκπτωση συνέπειας και ανώτατη τιμή Guarantee 0,170 ευρώ/KWh, στο πρόγραμμα GENEROUS GUARANTEE HOME. «Volton»: Χρέωση 0,7500 ευρώ/KWh στο πρόγραμμα ONE FIXED, με νυχτερινή χρέωση 0,7500 σεντς και πάγιο στα 5 ευρώ. «Protergia»: Χρέωση 0,0888 ευρώ/KWh, από 0,0946 τον Σεπτέμβρη, στο πρόγραμμα Οικιακό Value+. «Watt+Volt»: Χρέωση 0,09480 ευρώ/KWh, ενώ έχει χαμηλότερη τιμή όπου εφαρμόζεται η έκπτωση συνέπειας. «Elpedison»: Χρέωση 0,0800 ευρώ/KWh στο πρόγραμμα Value, συνυπολογίζοντας το bonus εμπρόθεσμης εξόφλησης. NRG: Χρέωση 0,14500 ευρώ/KWh στο πρόγραμμα OnTime+. Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Χρέωση 0,149 ευρώ/KWh στο πρόγραμμα Μaxi Free+. «Zenith»: Χρέωση 18,8 λεπτά ανά KWh στο βασικό της πρόγραμμα Power Home Basic.

Θυμίζουμε πως από την 1η Μάη ισχύει αυξημένο πάγιο, που έχει φτάσει στα 38 ευρώ τον χρόνο (από 4,5) για μονοφασικό ρολόι και στα 118 ευρώ (από 14 ευρώ) για τριφασικό. Επιπλέον, το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση στέλνει και τον «λογαριασμό» για τις επιδοτήσεις - κοροϊδία στο ρεύμα, με αυξημένα τέλη για τις λεγόμενες Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) στους λογαριασμούς, ενώ επανέρχεται και τυπικά και η περιβόητη ρήτρα αναπροσαρμογής.


Έχει διαβαστεί 582 φορές

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 506 επισκέπτες και 0 μέλη.