Τρίτη, 05 Μάρ, 2024

  • "Η χώρα είναι υποχρεωμένη να ενσωματώνει τις οδηγίες της ΕΕ"
  • Τα οικονομικά στοιχεία της...Χούντας
  • Συναυλία Αφιέρωμα στην γυναίκα | 10 Μαρτίου στο Χώρο Τεχνών
  • Απινιδωτής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Εκπαιδεύτηκαν γονείς και δάσκαλοι
  • Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας
  • Στην Βέροια η Σύνοδος των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων
"Η χώρα είναι υποχρεωμένη να ενσωματώνει τις οδηγίες της ΕΕ"1 Τα οικονομικά στοιχεία της...Χούντας2 Συναυλία Αφιέρωμα στην γυναίκα | 10 Μαρτίου στο Χώρο Τεχνών3 Απινιδωτής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Εκπαιδεύτηκαν γονείς και δάσκαλοι4 Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας5 Στην Βέροια η Σύνοδος των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

 Όταν η επιστολική ψήφος και η ΕΕ αποκαλύπτονται

Πλήθος καταγγελιών έχουν έρθει στη δημοσιότητα για την απαράδεκτη ενέργεια αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος πολιτικής επικοινωνίας από την ευρωβουλευτή της ΝΔ και μέλος της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Άννα — Μισέλ Ασημακοπούλου, χωρίς όσοι έλαβαν τα σχετικά μηνύματα να έχουν με οποιονδήποτε τρόπο δώσει σ... Περισσότερα

Αντικομμουνιστικός οχετός από ευρωβουλευτές: Ζητούν από την Amazon να μην πουλά αντικείμενα εμπνευσμένα από την ΕΣΣΔ

από Η Άλλη Άποψη
Αντικομμουνιστικός οχετός από ευρωβουλευτές: Ζητούν από την Amazon να μην πουλά αντικείμενα εμπνευσμένα από την ΕΣΣΔ

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρωπαϊκή Ένωση του αντικομμουνισμού και του φασισμού, ένα φάντασμα που τους  τρομάζει τόσο που θέλουν να σβήσουν κάθε ανάμνηση. Είναι η Σοβιετική Ένωση και οι σοσιαλιστικές επαναστάσεις του 20ου αιώνα που συμβολίζουν την έφοδο στον ουρανό και την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. 

Με χίλιους δυο τρόπους, από βραβεία μέχρι εμπορικές δράσεις, στην υπηρεσία της συκοφάντησης και διαστρέβλωσης του σοσιαλισμού και ταυτόχρονα θερμοκήπιο του φασισμού.

Έπειτα από πρωτοβουλία του δεξιού λιθουανού επιχειρηματία και ευρωβουλευτή Antanas Guoga, ευρωβουλευτές ζητούν από τον Τζεφ Μπέζος να σταματήσει η Amazon να πουλά αντικείμενα με έμπνευση από την ΕΣΣΔ, τονίζοντας ότι αυτό προσβάλει τα θύματα του σοβιετικού καθεστώτος.

Στην επιστολή τους οι ευρωβουλευτές αναπαράγουν όλη την ψευδολογία της αντικομμουνιστικής ιστοριογραφίας περί των δεκάδων “εκατομμυρίων θυμάτων του κομμουνισμού”, σε ένα κείμενο που συνοψίζει όλη τη μαυρίλα της αστικής και ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας ενάντια στην ΕΣΣΔ και τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες. 

Ηδη το Walmart υποσχέθηκε τον Σεπτέμβριο να σταματήσει να πουλά ρούχα με το σφυροδρέπανο, όταν δέχθηκε ανάλογα παράπονα. Αυτή τη φορά, την ανοιχτή επιστολή προς τον CEO της Amazon, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, υπογράφουν 27 ευρωβουλευτές.

Όσο και να το προσπαθούν, είναι τέτοια η λάμψη των κατακτήσεων του σοσιαλισμού και τέτοια η σαπίλα της βαρβαρότητας του καπιταλισμού που δεν μπορούν πλέον να πείσουν τους λαούς.

Έχει διαβαστεί 348 φορές

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 276 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)