Δευτέρα, 22 Απρ, 2024

  • Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά
  • Υπερπροβολή
  • «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως
  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας
  • Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας
  • Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Το ψηφοδέλτιο μάχης του συνδυασμού ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά1 Υπερπροβολή 2 «Εκτοξεύτηκαν» οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως3 Να αποσυρθεί τώρα το αντιδραστικό νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη της χώρας4 Με επιτυχία η γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας5 Σήμερα στην Αθήνα η νέα συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Τελικά σε ποιους δίνει λεφτά η Ε.Ε;

Του Αλέκου Χατζηκώστα Για μία ακόμη φορά ενόψει ευρωεκλογών από μια σειρά κόμματα που ζητούν τη ψήφο μας αναπαράγεται το ουσιαστικά χρεοκοπημένο επιχείρημα για τα λεφτά που μας δίνει η Ε.Ε και του τι θα γινόμασταν αν δεν υπήρχαν. Η ιστορία κρατά δεκαετίες από εκείνη τη περίοδο πριν την ένταξη στη τότε ΕΟΚ που μας έταζαν ότι «θα τρ... Περισσότερα

Απροσμέτρητο

από Η Άλλη Άποψη
Απροσμέτρητο

Ο παλαίμαχος Βρετανός ποδοσφαιριστής Γκάρι Λίνεκερ τέθηκε εκτός BBC εξαιτίας ενός σχολίου του στο Twitter για τη μεταναστευτική πολιτική της βρετανικής κυβέρνησης. Το σχόλιό του δεν άρεσε στο κρατικό δίκτυο ραδιοτηλεόρασης, όπου ο Λίνεκερ παρουσιάζει μία από τις δημοφιλέστερες αθλητικές εκπομπές, και έτσι η διοίκηση του σταθμού τού έδειξε την πόρτα.

Οι αντιδράσεις του κοινού, αλλά και των συνεργατών του, ανάγκασαν το BBC κακήν κακώς να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να επαναφέρει τον Λίνεκερ. Κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η κατάληξη αν δεν υπήρχε τόση κατακραυγή και ζημιά στην τηλεθέαση του σταθμού. Το αποκαλυπτικότερο όμως είναι ο λόγος για τον οποίο το BBC έδιωξε αρχικά τον Λίνεκερ: Τον κατηγόρησε ότι παραβίασε τους κανόνες «περί αμεροληψίας»!

Δηλαδή, ένα σχόλιο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την απάνθρωπη πολιτική του βρετανικού κράτους, το οποίο συνάπτει συμφωνίες απέλασης με χώρες της Αφρικής (!) για οποιονδήποτε μετανάστη εισέλθει σε βρετανικό έδαφος, θεωρήθηκε «μεροληπτικό» με τα κριτήρια του BBC! Πραγματικά απροσμέτρητο το βάθος της ...«αμεροληψίας» και της «αντικειμενικότητας» των αστικών ΜΜΕ, είτε ανήκουν στο κράτος είτε σε μεγαλοεπιχειρηματίες ιδιώτες.

Έχει διαβαστεί 381 φορές

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 284 επισκέπτες και 0 μέλη.