Τετάρτη, 19 Ιούν, 2024

  • Το νέο βιβλίο της Σοφίας Νικολαϊδου παρουσιάζεται σήμερα στη Βέροια
  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «Μέλημα .Γέφυρες Αλληλεγγύης»
  • Έναρξη «Εύηχης Πόλης» με πατινάδα και διανομή εντύπων με το πρόγραμμα του 4ημέρου
  • Πάνω από 21 δισ. ευρώ σε μια τριετία έχει δώσει η κυβέρνηση για τους ΝΑΤΟικούς σκοπούς
  • Ποιος μιλάει!
  •  Με επιτυχία η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέκου Χατζηκώστα στη Βέροια
Το νέο βιβλίο της Σοφίας Νικολαϊδου παρουσιάζεται σήμερα στη Βέροια1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «Μέλημα .Γέφυρες Αλληλεγγύης»2 Έναρξη «Εύηχης Πόλης» με πατινάδα και διανομή εντύπων με το πρόγραμμα του 4ημέρου3 Πάνω από 21 δισ. ευρώ σε μια τριετία έχει δώσει η κυβέρνηση για τους ΝΑΤΟικούς σκοπούς4 Ποιος μιλάει!5  Με επιτυχία η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέκου Χατζηκώστα στη Βέροια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Η καρδιά του θηρίου

Το πολεμικό ανακοινωθέν που εξαπέλυσαν από την Ελβετία οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί μαζί με τους στενούς συμμάχους τους ανά τον κόσμο εναντίον της Ρωσίας, προμηνύει ένταση της σύγκρουσης στην Ουκρανία και κάνει ακόμα πιο ορατό τον κίνδυνο μιας γενικευμένης ανάφλεξης.Η δήθεν ...ειρηνευτική διάσκεψη ήταν ένα κράμα απειλών ενάντια σε όποιον αμφισ... Περισσότερα

Επιλεκτικές ευαισθησίες...

από Η Άλλη Άποψη
Επιλεκτικές ευαισθησίες...

Φαίνεται ότι η προσπάθεια να φιμωθεί κάθε φωνή που διαμαρτύρεται για τη γενοκτονία που διεξάγει το Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού στα πλαίσια της Eurovision ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια του σταδίου στο Μάλμε της Σουηδίας...

Τελευταίο κρούσμα, ο περιορισμός του βίντεο της ΚΝΕ που δημοσιεύθηκε χθες το βράδυ με τίτλο «Eurovision: Η μουσική ενώνει, αρκεί να μην είσαι με την Παλαιστίνη!» στο YouTube, με το βίντεο να είναι πλέον διαθέσιμο μόνο σε χρήστες άνω των 18, και εφ' όσον συναινέσουν με την προβολή «παραστατικών ή βίαιων εικόνων».

Ταυτόχρονα στο TikTok το βίντεο δεν πέρασε τους ελέγχους της πλατφόρμας για βίαιο περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να μη δημοσιευθεί ποτέ.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι κάτι καινούριο, με όλα τα γεγονότα που εκτυλίσσονται από τις 7 του Οκτώβρη και μέχρι σήμερα, από την κάλυψη της ίδιας της γενοκτονίας μέχρι τη Eurovision, να μας δείχνουν ξανά και ξανά τις επιλεκτικές ευαισθησίες των ιμπεριαλιστών. Προστασία των ανηλίκων που μπορεί να δουν τις σκληρές εικόνες στο YouTube, αλλά όχι των ανηλίκων στην Παλαιστίνη που σκοτώνονται κατά χιλιάδες.

«Ban» στις εικόνες των παιδιών που δολοφονούνται, αλλά όχι στους δολοφόνους τους. Εμπορεύονται τη διαφορετικότητα και μιλούν για ενότητα, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπουν τη συμμετοχή του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, το οποίο διαπράττει γενοκτονία εδώ και 7 μήνες, στον διαγωνισμό.

Παρά τις προσπάθειές τους, οι συγκλονιστικές διαδηλώσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι το δίκιο, ό,τι και να κάνουν, δε φιμώνεται!

Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!

Έχει διαβαστεί 441 φορές

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 391 επισκέπτες και 0 μέλη.