Παρασκευή, 01 Δεκ, 2023

  • Το Τσίρκο στη Βιβλιοθήκη
  • Στη Βέροια ο Κώστας Σκανδαλίδης
  • "Αυτόλυκος ο κλέφτης" παρουσίαση βιβλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας
  • Ανακοίνωση ΠΟΕ/ΔΕΥΑ για το κλείσιμο των ΔΕΥΑ
  • Εξαιρέθηκε από τις συγχωνεύσεις των νομικών προσώπων η ΚΕΠΑ Βέροιας
  • Εκλογές στην Πανελλήνια Ενωση Φιλολόγων
Το Τσίρκο στη Βιβλιοθήκη1 Στη Βέροια ο Κώστας Σκανδαλίδης2 "Αυτόλυκος ο κλέφτης" παρουσίαση βιβλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας3 Ανακοίνωση ΠΟΕ/ΔΕΥΑ για το κλείσιμο των ΔΕΥΑ4 Εξαιρέθηκε από τις συγχωνεύσεις των νομικών προσώπων η ΚΕΠΑ Βέροιας5 Εκλογές στην Πανελλήνια Ενωση Φιλολόγων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ: «Απογειώνεται» η ένταση των πιέσεων και των εκβιασμών, η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Την «απογείωση» της προσπάθειας αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, με διαδικασίες που ανοίγουν δρόμο στην παραβίαση της μυστικότητας της ψήφου και ένταση των πιέσεων και των εκβιασμών στους ψηφοφόρους από κάθε είδους μηχανισμούς, σφράγισε χτες η κυβέρνηση, ανακοινώνοντας την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου, σε πρώτη φάση για τις ευ... Περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Πολιτική υπευθυνότητα» για να τρέξουν πιο γρήγορα οι στόχοι του κεφαλαίου

από Η Άλλη Άποψη
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Πολιτική υπευθυνότητα» για να τρέξουν πιο γρήγορα οι στόχοι του κεφαλαίου

«Πολιτική υπευθυνότητα» που «θα οδηγήσει την εθνική σταθερότητα» υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα, απευθυνόμενος όμως κυρίως στο μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Σε αυτούς τους στόχους επιχείρησε να στοιχίσει τους ψηφοφόρους, λέγοντας ότι «με την ώριμη επιλογή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, επιδιώκει τη σιγουριά και την προκοπή για τον ίδιο και τα παιδιά του», εννοώντας την «προκοπή» των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, στις πλάτες του λαού.

Ταυτόχρονα θέλησε να εξασφαλίσει «λευκή επιταγή» για την επικείμενη ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής, σημειώνοντας ότι «ο πήχης των προσδοκιών είναι ψηλά. Σας ζητώ όλοι μαζί να βάλουμε ένα στοίχημα και να τον ξεπεράσουμε, να πετύχουμε στο Λεκανοπέδιο ακόμα καλύτερα ποσοστά», προκειμένου να επιτευχθεί η αυτοδυναμία που, όπως έχει δηλώσει ξανά θα αξιοποιηθεί για να «τρέξει» το αντιλαϊκό πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. 

Όσο για τις «κούφιες» προεκλογικές υποσχέσεις για «καλύτερους μισθούς για όλους» που έδωσε από το Σύνταγμα, αυτές «τρακάρουν» με την εαρινή έκθεση της Κομισιόν, αλλά και το Μεσοπρόθεσμο που έχει καταθέσει η κυβέρνηση, που μιλούν καθαρά για πάγωμα των τριετιών και για αύξηση της φορολογίας.

Οι «φοροελαφρύνσεις» δε που έταξε ο Κ. Μητσοτάκης, προφανώς αναφέρονταν στην περαιτέρω μείωση της φορολογίας στο μεγάλο κεφάλαιο, μέσω της νέας μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών και της φορολογίας των μερισμάτων των επιχειρήσεων που θα έρθουν να προστεθούν στο μεγάλο πλέγμα φοροαπαλλαγών και διευκολύνσεων, την ώρα που ο λαός θα εξακολουθήσει να φορτώνεται με το 95% των φορολογικών βαρών.


Έχει διαβαστεί 8595 φορές

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 275 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)