Τετάρτη, 17 Ιούλ, 2024

  • Τον Συμπαραστάτη του Πολίτη Δέχθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.
  • Νέο χτύπημα σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων
  • Η ένταξη της Ουκρανίας στο NATO θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου δήλωσε ο Μεντβέντεφ
  • ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία
  • Αλλιώς
  • Αντιθέσεις
Τον Συμπαραστάτη του Πολίτη Δέχθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.1 Νέο χτύπημα σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων2 Η ένταξη της Ουκρανίας στο NATO θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου δήλωσε ο Μεντβέντεφ3 ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία4 Αλλιώς5 Αντιθέσεις6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ηλεκτροσόκ

Ηλεκτροσόκ

Ο «πραγματικός ανταγωνισμός» που λειτουργεί, τα «μέτρα» της κυβέρνησης που αποδίδουν, οι «επενδύσεις» που έγιναν: Τα παραπάνω μαζί και με άλλους ισχυρισμούς επιστράτευε η κυβέρνηση μέχρι πριν από λίγο καιρό, για να καθησυχάσει ότι τάχα «ομαλοποιείται» η αγορά ρεύματος, αν και αυξημένη κατά πολύ σε σχέση με πριν από 2 /3 χρόνια. Και οι ... Περισσότερα

Περί «ανομίας» στα ΑΕΙ

από Η Άλλη Άποψη
Περί «ανομίας» στα ΑΕΙ

Το αγαπημένο της θέμα ανέδειξε ξανά την Κυριακή στο πρωτοσέλιδό της η «Καθημερινή», παρουσιάζοντας τα ΑΕΙ παραδομένα στη βία, το παρεμπόριο και τις πιάτσες των ναρκωτικών, για να ενοχοποιήσει το ακαδημαϊκό άσυλο και κατ' επέκταση την «πολιτικοποίηση» των φοιτητών, κατάλοιπο της οποίας θεωρεί η εφημερίδα τη σημερινή κατάσταση στα πανεπιστήμια.

Για άλλη μια φορά, πατώντας πάνω σε υπαρκτά ζητήματα και αποσιωπώντας τις πραγματικές αιτίες, ζυμώνουν αντιδραστικά μέτρα για τους φοιτητές και τα πανεπιστήμια, όπως η «πανεπιστημιακή αστυνομία» ή η είσοδος στα ιδρύματα με ειδικές κάρτες, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο χτύπημα του πιο ζωντανού τμήματος των φοιτητών, που αγωνίζεται για την ανασύνταξη των συλλόγων, το αντιπάλεμα της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως αυτή εκφράζεται και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στην πραγματικότητα θέλουν πανεπιστήμια - επιχειρήσεις, «καθαρά» από αγωνιστικούς συλλόγους, στην υπηρεσία των μονοπωλιακών ομίλων. Φτάνουν ακόμα και στο σημείο να υπαινιχτούν ότι για την έλλειψη καθαριότητας στα ιδρύματα (που έχει παραδοθεί σε εργολάβους και πολλές σχολές μένουν για μήνες χωρίς καθαρίστριες) φταίνε... οι «κομματικοί μηχανισμοί» μέσα στα ΑΕΙ. Μιλάμε δηλαδή για τύφλωση και συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σε επίπεδο ...μεταπτυχιακού και βάλε.

Έχει διαβαστεί 364 φορές
Σόου με τους τραπεζίτες
Προηγούμενο άρθρο
Σόου με τους τραπεζίτες
ΑΠΕΡΓΙΑ!
Επόμενο άρθρο
ΑΠΕΡΓΙΑ!

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 392 επισκέπτες και 0 μέλη.