Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

  • Ερμαιο στα «κοράκια» των servicers εκατομμύρια χρεωμένα νοικοκυριά
  • ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου
  • Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου
  • Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια
  • Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»
Ερμαιο στα «κοράκια» των servicers εκατομμύρια χρεωμένα νοικοκυριά1 ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου3 Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου4 Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια5 Γιάννης Γεωργάκης δημοσιογράφος, συγγραφέας: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριολεκτικά βαλτώνει, δεν υπάρχει διάθεση να βελτιωθούν τα πράγματα»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυβέρνηση και προμηθευτές λένε στους καταναλωτές «Διαλέξτε πώς θα χάσετε... »

Στην τελική ευθεία έχει μπει το νέο σύστημα χρεώσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα ισχύσει από την 1η Γενάρη και θα προκαλέσει ένα νέο ...ηλεκτροσόκ σε εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά.Από 1.1.2024, λοιπόν, αλλάζει ο τρόπος τιμολόγησης και όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνει καμία απολύτως μείωση, αλλά επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λ... Περισσότερα

Αγροτικά μπλόκα από Δευτέρα και στην Ημαθία

από Η Άλλη Άποψη
Αγροτικά μπλόκα από Δευτέρα και στην Ημαθία

Αγροτικά μπλόκα θα στήσουν από την Δευτέρα 3/1 και οι αγρότες του νομού μας. Πιο συγκεκριμένα σε  κοινή τους ανακοίνωση οι τρεις αγροτικοί σύλλογοι (Βέροιας-Νάουσας-Αλεξάνδριεας) αναφέρουν: "Σε κοινή σύσκεψη προχωρήσαμε οι τρείς Αγροτικοί Σύλλογοι του Ν. Ημαθίας σήμερα 1/1/2014 για τον καθορισμό της παραπέρα στάσης μας αφού δεν δόθηκε καμμία απάντηση αναφορικά με το πλαίσιο που έχει τεθεί στην συνάντηση της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ των ΑΓΡΟΤΩΝ», και τα αναμενόμενα κατά την προηγούμενη βδομάδα αποτελέσματα από τις κυβερνητικές διεργασίες αποδεικνύονται πενιχρά έως ανύπαρκτα αποφασίσαμε τα εξής :

Ξεκινούμε κινητοποιήσεις των Αγροτών με τρακτέρ από μεθαύριο Δευτέρα 3/2/2014 με σημεία αναφοράς την Αλεξάνδρεια του Δήμου Αλεξάνδρειας , τον κόμβο της Νάουσας στο ύψος του Σ. Σταθμού για τους αγρότες του Δ. Νάουσας και τον κόμβο της Κουλούρας για τους αγρότες του Δ. Βέροιας. .
Καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού να δώσουμε ένα βροντερό παρών δίπλα στους Συλλόγους μας και στα σημεία που έχουν προκαθοριστεί.
Καλούμε τους αγρότες να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση σε όσους επιχειρούν να μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό".

ΣΧΟΛΙΟ: Είναι ανάγκη μαζικά και με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάισιο οι αγρότες να βγουν στους δρόμους και στο νομό μας και με αποφασιστικότητα να παλέψουν για την επιβίωσή τους, ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης που τους ξεκληρίζει. Είναι επίσης ανάγκη και τα άλλα λαϊκά στρώματα με κάθε τρόπο να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στον αγώνα επιβίωσης που δίνει η φτωχή αγροτιά και να τον μετατρέψουν ταυτόχρονα σε αγώνα για το δίκιο του λαού, προκειμένου να έχει ντόπια, ποιοτικά και φτηνά τρόφιμα για τις διατροφικές ανάγκες του. Να σκεφτούμε όλοι εμείς και να βγάλουμε ταυτόχρονα συμπεράσματα από την παραμονή της Ελλάδας 33 χρόνια στην ΕΕ, που έφερε κέρδη και προνόμια για την πλουτοκρατία, ενώ για τους αγρότες και όλο το λαό βάσανα, φτώχια και ανεργία.

 

Έχει διαβαστεί 426 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 347 επισκέπτες και 1 μέλος.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)