Τρίτη, 25 Ιούν, 2024

  • Η ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
  • Με «οδηγό» τις απάνθρωπες κατευθύνσεις της ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική
  • ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αποχώρησαν δύο ακόμη βουλευτές
  • Σταματά από αύριο το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»
  • ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να καταργηθεί και να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής
  • ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: παρθούν μέτρα για την φορολογική δικαιοσύνη και την ανακούφιση των αυτοαπασχολουμένων
Η ΟΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ1 Με «οδηγό» τις απάνθρωπες κατευθύνσεις της ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική2 ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Αποχώρησαν δύο ακόμη βουλευτές3 Σταματά από αύριο το καθημερινό φύλλο της «Αυγής»4 ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να καταργηθεί και να μην ισχύσει φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής5 ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: παρθούν μέτρα για την φορολογική δικαιοσύνη και την ανακούφιση των αυτοαπασχολουμένων6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στοχοποιεί και τα επιδόματα ανεργίας η κυβέρνηση

Με τα επίσημα και πιο πρόσφατα στοιχεία της ΔΥΠΑ (Μάης 2024) να δείχνουν ότι από τους 794.752 εγγεγραμμένους ανέργους έλαβαν επίδομα ανεργίας μόλις 81.455 άνεργοι, δηλαδή ένας στους δέκα, οργή προκαλούν οι τροχιοδεικτικές βολές της κυβέρνησης για αλλαγές στην καταβολή και στο ύψος του επιδόματος.Πρακτικά πάνω α... Περισσότερα

Αγροτικά μπλόκα από Δευτέρα και στην Ημαθία

από Η Άλλη Άποψη
Αγροτικά μπλόκα από Δευτέρα και στην Ημαθία

Αγροτικά μπλόκα θα στήσουν από την Δευτέρα 3/1 και οι αγρότες του νομού μας. Πιο συγκεκριμένα σε  κοινή τους ανακοίνωση οι τρεις αγροτικοί σύλλογοι (Βέροιας-Νάουσας-Αλεξάνδριεας) αναφέρουν: "Σε κοινή σύσκεψη προχωρήσαμε οι τρείς Αγροτικοί Σύλλογοι του Ν. Ημαθίας σήμερα 1/1/2014 για τον καθορισμό της παραπέρα στάσης μας αφού δεν δόθηκε καμμία απάντηση αναφορικά με το πλαίσιο που έχει τεθεί στην συνάντηση της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ των ΑΓΡΟΤΩΝ», και τα αναμενόμενα κατά την προηγούμενη βδομάδα αποτελέσματα από τις κυβερνητικές διεργασίες αποδεικνύονται πενιχρά έως ανύπαρκτα αποφασίσαμε τα εξής :

Ξεκινούμε κινητοποιήσεις των Αγροτών με τρακτέρ από μεθαύριο Δευτέρα 3/2/2014 με σημεία αναφοράς την Αλεξάνδρεια του Δήμου Αλεξάνδρειας , τον κόμβο της Νάουσας στο ύψος του Σ. Σταθμού για τους αγρότες του Δ. Νάουσας και τον κόμβο της Κουλούρας για τους αγρότες του Δ. Βέροιας. .
Καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού να δώσουμε ένα βροντερό παρών δίπλα στους Συλλόγους μας και στα σημεία που έχουν προκαθοριστεί.
Καλούμε τους αγρότες να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση σε όσους επιχειρούν να μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό".

ΣΧΟΛΙΟ: Είναι ανάγκη μαζικά και με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάισιο οι αγρότες να βγουν στους δρόμους και στο νομό μας και με αποφασιστικότητα να παλέψουν για την επιβίωσή τους, ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης που τους ξεκληρίζει. Είναι επίσης ανάγκη και τα άλλα λαϊκά στρώματα με κάθε τρόπο να εκφράσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους στον αγώνα επιβίωσης που δίνει η φτωχή αγροτιά και να τον μετατρέψουν ταυτόχρονα σε αγώνα για το δίκιο του λαού, προκειμένου να έχει ντόπια, ποιοτικά και φτηνά τρόφιμα για τις διατροφικές ανάγκες του. Να σκεφτούμε όλοι εμείς και να βγάλουμε ταυτόχρονα συμπεράσματα από την παραμονή της Ελλάδας 33 χρόνια στην ΕΕ, που έφερε κέρδη και προνόμια για την πλουτοκρατία, ενώ για τους αγρότες και όλο το λαό βάσανα, φτώχια και ανεργία.

 

Έχει διαβαστεί 450 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Κυκλοφόρησε το νέο (11ο) βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 342 επισκέπτες και 0 μέλη.