Τρίτη, 16 Απρ, 2024

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ1 Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ2 Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους3 ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ4 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας5 Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Συμμετοχή στη σύσκεψη της Πανελλαδικής κίνησης των Μπλόκων

από Η Άλλη Άποψη
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Συμμετοχή στη σύσκεψη  της Πανελλαδικής κίνησης των Μπλόκων

Στην μεγάλη συγκέντρωση Αγροτικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών απ όλη τη χώρα στα πλαίσια της Πανελλαδικής κίνησης των Μπλόκων (19/12) παρευρέθηκε και ο Αγροτικός Σύλλογος  Γεωργών Βέροιας δια των αντιπροσώπων του Παπακωνσταντίνου  Θ. και Πουρσανίδη Α. και των μελών του Δ.Σ.  Χαλκίδη Αναστάσιου και Γιάννη Βράνα.

Στην σύσκεψη αναλύθηκαν σε βάθος τα γενικότερα προβλήματα της Γεωργίας αλλά και τα ειδικότερα ανά περιοχή και προϊόν.  Η δραματική κατάσταση των αγροτών φαίνεται πως επιδεινώνεται κι άλλο μετά τις νεότερες αυξήσει ς σε βασικές παραμέτρους της παραγωγής όπως το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα. Τεράστιες αυξήσεις και στα λιπάσματα και γενικότερα στα εφόδια  συμπληρώνουν το γκρίζο τοπίο της γεωργίας μας.

Η μεγάλη συμμετοχή έδωσε το έναυσμα για μαζικές κινητοποιήσεις στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα και συντονισμένα . Με ένα πλαίσιο αιτημάτων που ανταποκρίνεται στο σύνολο των προβλημάτων που έχει σωρεύσει η δεκαετής και πλέον κρίση , η σημερινή καλπάζουσα άνοδος  των δαπανών καλλιέργειας και διαβίωσης , η κλιματική αλλαγή  και η υγειονομική κρίση.

Στο προσκλητήριο αυτό δηλώνουμε παρόντες και καλούμε τους αγρότες της Ημαθίας σε πανστρατιά ώστε να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στην καλλιέργεια και την ζωή.

Να μη λείψει κανείς .

Ο Ιανουάριος γαρ εγγύς !!!!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ


Έχει διαβαστεί 554 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ποιός είναι online

Έχουμε online 343 επισκέπτες και 0 μέλη.