Τρίτη, 05 Δεκ, 2023

  • Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!
  • Ερμαιο στα «κοράκια» των servicers εκατομμύρια χρεωμένα νοικοκυριά
  • ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου
  • Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου
  • Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια
Πάνω από 6 στους 10 αυτοαπασχολούμενους θα πληρώσουν παραπάνω φόρο!1 Ερμαιο στα «κοράκια» των servicers εκατομμύρια χρεωμένα νοικοκυριά2 ΣΥΡΙΖΑ: Συναίνεση για δημοσιονομική αναβάθμιση, ελληνοτουρκικά και επιστολική ψήφο3 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παρουσιάστηκε ο Γ2 Τόμος του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ από την Ελ. Μπέλλου4 Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Π. Φιρτινίδου5 Ο Κ. Σκανδαλίδης στη Βέροια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Κυβέρνηση και προμηθευτές λένε στους καταναλωτές «Διαλέξτε πώς θα χάσετε... »

Στην τελική ευθεία έχει μπει το νέο σύστημα χρεώσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα που θα ισχύσει από την 1η Γενάρη και θα προκαλέσει ένα νέο ...ηλεκτροσόκ σε εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά.Από 1.1.2024, λοιπόν, αλλάζει ο τρόπος τιμολόγησης και όχι μόνο δεν θα περιλαμβάνει καμία απολύτως μείωση, αλλά επανέρχεται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λ... Περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Ο Αγώνας συνεχίζεται – Όλοι την Κυριακή 19 Μάρτη στο Κιλελέρ

από Η Άλλη Άποψη
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»: Ο Αγώνας συνεχίζεται – Όλοι την Κυριακή 19 Μάρτη στο Κιλελέρ

Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» που συνεδρίασε τη Δευτέρα 13 Μάρτη με θέμα την αποτίμηση του πρόσφατου αγώνα των αγροτών και την παραπέρα αγωνιστική πορεία, θέλουμε ιδιαίτερα να χαιρετίσουμε όλους όσους αγνόησαν εμπόδια που σηκώθηκαν από την κυβερνητική προπαγάνδα, που ξεπέρασε κάθε όριο με συκοφαντίες και ψέματα. Όσους ύψωσαν ανάστημα για να μην ξεκληριστούν από την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, των μνημονίων που ψήφισαν οι 222 βουλευτές των κομμάτων που πολέμησαν των αγώνα μας.

Σε όσους προπαγάνδισαν «ότι δεν γίνεται τίποτα με τον αγώνα ή ότι οι αγώνες «πουλήθηκαν» θέλουμε να θυμίσουμε το «κέρδος» του περσινού αγώνα, όπως:

Το αφορολόγητο των 8600 έως 9500 ευρώ , το αφορολόγητο στις ενισχύσεις εξισωτικές αποζημιώσεις, τα προγράμματα, η σταδιακή εφαρμογή του ΕΦΚΑ, το τέλος επιτηδεύματος σε βάθος πενταετίας,  στους αγρότες η απαλλαγή από τα δικαστήρια για κατηγορίες από προηγούμενους αγώνες μας, που βέβαια δεν ικανοποιούν τα αιτήματά μας και δε δημιουργούν προϋπόθεσες επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών.

Αν θεωρούν ότι αυτά τα ελάχιστα δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων, τότε ας μην τα κάνουν χρήση όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι οι αγώνες δεν έχουν αποτέλεσμα να καλέσουν τους αγρότες να μην κάνουν χρήση των κερδών.

Ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας» αναφέρει ότι όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν  αν οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν αψηφούσαν απειλές υπονόμευση, οικονομικό κόστος, συκοφαντία, προσωπικές επιθέσεις σε στελέχη του κινήματος με ένα σωρό ψέματα και βρωμιές από την κυβέρνηση και κόμματα που έτσι νομίζουν ότι μπορούν να κρύψουν τις αντιαγροτικές πολιτικές τους και την ευθύνη για τη ψήφιση του 3ου μνημονίου.

Συνεχίζουμε και θα δώσουμε όλες μας  τις δυνάμεις για τη συνέχιση των αγώνων με σταθμό της συμμετοχή των αγροκτηνοκτηνοτρόφων στο αγωνιστικό συλλαλητήριο του Κιλελέρ την Κυριακή 19 Μάρτη, ώρα:12:30 το μεσημέρι στο χώρο της θυσίας των κολίγων.

Τηλέφωνα συμμετοχής: 6975919478 / 6974396903.

Έχει διαβαστεί 268 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη Βέροια


Could not get weather data!

Ποιός είναι online

Έχουμε online 260 επισκέπτες και 0 μέλη.

Scrolltop (Κύλιση προς τα Πάνω)