Τρίτη, 16 Απρ, 2024

• ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ
  • Απεργία σήμερα στα ΜΜΕ
  • Δίωρη στάση εργασιών από τους δικαστικούς υπαλλήλους
  • ΚΑΛΕΣΜΑ της ΠΕΜ στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ:Κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας για την άμεση ενίσχυση όλων των δημόσιων δομών υγείας και πρόνοιας
  • Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση

Κανείς εφησυχασμός!

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή εκτοξεύουν σε άλλο επίπεδο τους κινδύνους στην περιοχή και φέρνουν ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο γενίκευσης του πολέμου. Οι πύλες της Κολάσεως χάσκουν ορθάνοιχτες για τους λαούς και δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.Μαζί με την επείγουσα ανάγκη να δυναμώσει η αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική ... Περισσότερα

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ημαθίας για τη χορήγηση δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2018

Από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας ανακοινώνεται ότι ξεκινάει η ανανέωση των δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ (πάσο) για το έτος 2018.

Η ανανέωση των παλαιών και η έκδοση των νέων δελτίων γίνεται από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και από τα ΚΕΠ  του τόπου κατοικίας των δικαιούχων.

Η έκδοση των νέων δελτίων και η ανανέωση των παλαιών ξεκινάει από 5-11-2018 και λήγει στις   31-12-2018.

Τα δελτία θα ισχύουν για το έτος 2018 και για όσο διάστημα από το επόμενο έτος (2019) απαιτείται για να εκδοθεί η νέα κοινή υπουργική απόφαση για τη χορήγησή τους.

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!