Δευτέρα, 24 Ιαν, 2022

• Στο φως δύο γιγάντιες σφίγγες που χτίστηκαν πριν από 3.300 χρόνια
  • Πολιτική Απόφαση της 14ης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής ΜέΡΑ25
  •  Νέες Ανα­τι­μή­σεις: 9% ακρι­βό­τε­ρο το κα­λά­θι στο σού­περ μάρ­κετ
  • ΠΑΜΕ: Άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από το νέο κύμα χιονοπτώσεων
  • Πότε γίνονται οι πληρωμές σε δικαιούχους ΣΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 23/1
Στο φως δύο γιγάντιες σφίγγες που χτίστηκαν πριν από 3.300 χρόνια1 Πολιτική Απόφαση της 14ης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής ΜέΡΑ252  Νέες Ανα­τι­μή­σεις: 9% ακρι­βό­τε­ρο το κα­λά­θι στο σού­περ μάρ­κετ3 ΠΑΜΕ: Άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων από το νέο κύμα χιονοπτώσεων4 Πότε γίνονται οι πληρωμές σε δικαιούχους ΣΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ5 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 23/16

Είναι επικίνδυνοι!

Στις 7/1/22 η αναπληρώτρια υπουργός υγείας δήλωνε αισιόδοξη και ότι σε 2-3 εβδομάδες θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Από τότε μέχρι 22/1 έφυγαν από τη ζωή 1.286! Ας σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ας ακούσουν τη φωνή των συνδικάτων για να παρθούν τα αναγκαία μέτρα για να σωθούν ζωές! Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ

Σε ότι αφορά την παράνομη ιδιοποίηση χρηματικού ποσού από υπάλληλο του Χιονοδρομικού κέντρου Σελίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα για δεκαετίες κάνοντας έθιμο τα οικονομικά σκάνδαλα και την προσπάθεια συγκάλυψης αυτών, δεν δείχνει καμία ανοχή σε παράνομες δραστηριότητες και κυρίως μελών και στελεχών του.

Περιπτώσεις υπεξαίρεσης ή οποιασδήποτε άλλης ανήθικης και παράνομης πράξης δεν έχουν θέση στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοιες πράξεις δεν έχουν κανένα απολύτως πολιτικό υπόβαθρό, είναι καθόλα καταδικαστέες και το λόγο έχει η δικαιοσύνη και μόνο αυτή.

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο Βουλουτάκης Ζαχαρίας δεν ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο ορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, είχε μόνο εργασιακή σχέση με το χιονοδρομικό και πως ότι έπραξε το κατάφερε εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της Διοίκησης και εξαπατώντας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Χωρίς καμία ανοχή, για τον ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν των καταγγελιών αποφασίζουμε:

Την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ της κομματικής του  ιδιότητας  συγκεκριμένου υπαλλήλου, ο οποίος ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ άμεσα την συμμετοχή του από το Εμπορικό Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου εκλέχθηκε με την στήριξη μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ την νέα διοίκηση να προσφύγει άμεσα στην δικαιοσύνη προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως αυτή η ποινική υπόθεση.

Δεν πρέπει να λησμονεί κανείς ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και κάθε μέλος ξεχωριστά, με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Τζελέπη, όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν τεράστιο έργο δίνοντάς αγώνα για να προσφέρουν πνοή τόσο σε ότι αφορά τις χειμερινές δραστηριότητες όσο και δραστηριότητες στους καλοκαιρινούς μήνες με μόνο στόχο και έχοντας τελικά ως αποτέλεσμα την οικονομική ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Όπως ανέφερε και ο πρώην πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Κώστας Τζελέπης στη σημερινή συνέντευξη τύπου της νέας διοίκησης, έγιναν τιτάνιες προσπάθειες για χρηματοδότηση, αγώνας για να απαλλαγεί το Κέντρο από χρέη προηγούμενων ετών κακοδιαχείρισης, που μέλη της σημερινής διοίκησης , ήταν και μέλη εκείνων των διοικήσεων, οι οποίοι σήμερα βγαίνουν τιμητές.

Η διοίκηση Τζελέπη κατάφερε το ΧΚΣ να έχει έσοδα και να λειτουργεί πλέον , για πρώτη φορά στα χρονικά, του με νόμιμη άδεια από τη Γ.Γ Αθλητισμού. Και το σημαντικότερο, μέσα από αυτή την ορθολογική διαχείριση και νόμιμη επαναλειτουργία του Κέντρου, δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας για αρκετούς συμπολίτες μας.

Κάθε προσπάθεια της σημερινής διοίκησης να αμαυρώσει  το έργο της διοίκησης Τζελέπη ή να αποτελέσει δικαιολογία για την παράδοσή του σε ιδιώτες, στηριζόμενη στην παράνομη πράξη ενός υπαλλήλου, θα πέσει στο κενό.

Δε θα αφήσουμε κανένα να δυσφημίσει και να αμαυρώσει το όνομα της Αριστεράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καλύπτει και δεν ξεπλένει κανένα.

Τέτοιες πρακτικές και λογικές ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Συνέντευξη τύπου της πρέσβειρας της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Καθαρός